به گزارش ایرنا، محمدامین باقری روز سه شنبه در جلسه شورای اجتماعی و کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده ساوه اظهار کرد: جایگاه و اهمیتی که امروز آسیب های اجتماعی در جامعه ما دارد به حدی بوده که رهبر معظم انقلاب در چند سال اخیر به صورت ویژه به مساله ورود کرده اند و دائما در حال پیگیری مساله است.
وی اضافه کرد: در این راستا برای مقابله با آسیب های اجتماعی و پیشگیری از بروز آنها ۱۹۱ میلیارد ریال تخصیص یافته که دستگاه های اجرایی متولی با این میزان اعتبار ۱۰۶ برنامه را به مرحله اجرا در می آورند.
باقری با بیان اینکه آموزش و پرورش با ۲۵ مورد، استانداری با ۱۶ مورد و بهزیستی با ۱۲ مورد بیشترین تعداد برنامه ها را در دستور کار قرار دارند افزود: این برنامه ها در ۹ محور از جمله آسیب های حاشینه نشینی، افزایش سرمایه های اجتماعی، طلاق، رصد مطالعات اجتماعی و اعتیاد برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: اهدا جایزه سال فرهنگی و اجتماعی امام خمینی (ره)، اهدای جایزه سال قرآنی کربلایی کاظم ساروقی به عنوان ۲ رویداد ملی ویژه استان مرکزی و ۱۲ جشنواره طلایه داران شکوه اسلامی و ۱۲ جشنواره هفته فرهنگی شهرستان ها نیز از دیگر برنامه های پیش بینی شده است.
شاخص های تاثیر گذار در کاهش آسیب های اجتماعی ساوه در کمترین سطح است
معاون استاندار و فرماندار ساوه ویژه ساوه هم در این جلسه گفت: ساوه به عنوان شهرستان دوم با جمعیت قابل توجهی که در خود جای داده دچار توسعه نامتوازن بوده به طوریکه صنعت و جمعیت آن به شدت در حال رشد است اما به فراخور آن دیگر شاخص ها رشدی ندارد.
مهدی الیاسی یادآور شد: توسعه نامتوازن باعث شده که شاخص هایی که در کاهش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی از جمله سرانه ورزشی، آموزشی، فرهنگی، درمانی، فضای سبز و حتی فضای مسکونی مورد نیاز جامعه در پایین ترین حد خود قرار بگیرد که این مساله باعث سختی کار دستگاه های اجرایی شده است .
وی افزود: از طرفی قدرت و توان دستگاه های اجرایی فعال در حوزه های فرهنگی و اجتماعی با توجه به جمعیت شهر ساوه رشد پیدا نکرده که این مساله باعث شده دستگاه های که دولتی برنامه ها را در برابر آسیب های اجتماعی راهبری می کنند از عده و توان کافی برخوردار نباشند.
فرماندار ویژه ساوه اظهار کرد: لازم است نیروها با فکر تحول خواهانه به میدان بیایند و در کنار دستگاه های اجرایی بالا دست شهرستان از لحاظ لجستیکی ادارات را تقویت تقویت کنند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ساوه یک نقش لجستیکی در کشور به لحاظ اقتصادی و صنعتی ایفا می کند یادآور شد: ساوه به واسطه صنعتی بودن اکنون با کمبود نیروی کار مواجه است و به دلیل همین مساله نرخ بیکاری برخی از استان های همجوار را کاهش می دهد.
ساوه با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دومین کانون جمعیتی استان مرکزی است.
نظر شما