به گزارش ایرنا، مهدی دوستی شامگاه سهشنبه در نشست کارگروه مولدسازی داراییهای دولت در هرمزگان که با حضور رییس سازمان خصوصیسازی کشور برگزار شد، اظهار کرد: قرار دادن سقف ۲ هزار میلیارد ریال برای مولدسازی منجر به ایجاد مانع در مولد سازی شده و کار را در استانها با مشکل روبرو کرده است؛ از این رو خواستاریم این سقف در سازمان خصوصیسازی حذف شود.
وی با گلایه از مانع تراشی برخی از وزارتخانهها در مسیر مولد سازی و ایجاد محدودیت برای مدیران دستگاههای اجرایی، افزود: بسته بزرگی در حوزه مولدسازی آماده کردهایم و تلاش داریم با منابع حاصله از این تصمیم ماندگار دولت، طرحهای مهم استان را در چهار اولویت (آب، آموزش، راه و درمان) تکمیل کنیم.
نماینده عالی دولت در هرمزگان، مولدسازی را بهترین و تنها مسیر پرکردن خلاهای جدی موجود دانست و عنوانکرد: تاکنون حدود ۱۶۰ هزار میلیارد ریال ملک برای مولدسازی در استان شناسایی و تعیین شده است و اگر بتوانیم ۲۰ درصد از املاک درنظر گرفته شده را طی سالجاری مولد کرده و به فروش برسانیم، بسیاری از مشکلات طرحهای اساسی استان حل خواهد شد.
مولدسازی بدنبال تسریع در تکمیل طرحهای نیمه تمام کشور است
معاون وزیر اقتصاد ودارایی و رییس سازمان خصوصیسازی کشور نیز در این نشست با اشاره به اینکه فرمول مولدسازی، از دستگاه، با دستگاه و برای دستگاه است، گفت: هدف از اجرای طرح مولدسازی ایجاد جاذبه و تسریع در تکمیل طرحهای نیمهتمام کشور است.
ابراهیم بازیان اظهار کرد: بعضا شاهد مقاومتهایی در برابر اجرای طرح مولدسازی هستیم که این مقاومتها در بسیاری از موارد حاصل نگاه مدیران است؛ چرا که علاقهای ندارند در زمان مدیریتشان ملکی را از دست دهند.
وی افزود: برخی از مدیران از دست دادن املاک را در مولدسازی مانند بازگشت بودجه به خزانه عیب میدانند در حالی که مولدسازی حُسنی بزرگ برای مدیران به شمار میآید و کاری جهادگونه است.
رییس سازمان خصوصیسازی کشور اظهار کرد: اعتقاد ما این است که مولدسازی به جایی نخواهد رسید مگر اینکه سه اصلِ از دستگاه، با دستگاه و برای دستگاه در آن رعایت شود؛ چنانچه معتقدیم تا زمانی که خود دستگاههای اجرایی به این درک نرسند و پای کار انجام مولدسازی نیایند این طرح به سرانجام نخواهد رسید.
وی تاکید کرد: یکی از راههای تشویق دستگاههای اجرایی به مولدسازی این است که منابع حاصل از مولدسازی برای خود دستگاهِ اجراییِ صاحب ملک هزینه شود.
بازیان، راهبردِ از استان، با استان و برای استان را دیگر رویکرد مولدسازی در کشور دانست و اظهار کرد: مولد سازی در مدیریت زمانی و فرآیندی دچار مشکل بود، از این رو اختیارات مولدسازی را به استانها واگذار کردیم و تنها کاری که در پایتخت انجام میشود قیمتگذاری نهایی است که آن هم به زودی به استانها واگذار خواهد شد و اختیارات استانها و استانداران برای اجرای این طرح بیشتر خواهد شد.
نظر شما