به گزارش خبرنگار ایرنا، شانه به شانه، دوش به دوش پشت سر هم ایستادهاند تا حضور سرنوشتساز خود را در امتداد صفی پُرشور در جوار حرم مطهر شاهچراغ (ع) به ثبت برسانند، هر کس از ورودی حرم به جایگاه اصلی اخذ رأی نزدیک میشود و در صفوفی منظم برای شرکت در رویدادی که دومین مرحلهاش را سپری میکند در انتظار میماند.
امروز برای آنها روز بزرگیست؛ روزی که منتخبان آن قرار است ضعفهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را با تصمیمات سازنده خود به فرصتی برای کشور تبدیل کنند و با مصوبات و نظارت مستمرشان مُهری از اعتماد و آرامش را بر قلبهای آکنده از امید مردم بزنند.
زن و مرد، پیر و جوان به صف شدهاند و در حالی که هر کدام از آنها با همصفی یا همراهانشان مشغول گفتگو پیرامون کاندیدای موردنظرشان هستند، مسیر پرازدحام صف را با مکثهای دقیقهای و گامهای آهسته طی میکنند.
یکی از اهداف کاندیدای مورد علاقهاش سخن میگوید و دیگری بر این باور است که نماینده مردم باید حل معضلات معیشتی را اولویت قرار دهد.
یکی میگوید حل مشکل اشتغال برایش مهمتر است و دیگری معتقد است چالش مسکن سد راه ازدواج او شده و انتخاب فردی که بتواند این مشکل را برطرف کند برای او اهمیت بسیاری دارد.
برخی هم گرد هم جمع شدهاند و در خصوص اینکه به چه کسی رأی بدهند با یکدیگر مشورت میکنند.
در این میان حضور پررنگ نیروهای اجرایی نیز در گوشه گوشه فضای رأیگیری به چشم میخورد؛ چند مرد و زن اطراف جایگاه اخذ رأی ایستاده و همهجا را رصد میکنند؛ اگر کسی راهنمایی بخواهد با روی خوش به او کمک میکنند و گاهی هم مکان استقرار خود را از گوشهای به گوشه دیگر تغییر میدهند، آنها در تلاشند تا این رویداد بدون دغدغه و در آرامش کامل برگزار شود.
اما حرم مطهر شاهچراغ (ع) تنها مکان برای حضور مردم شیراز در انتخابات نیست، صفوف به هم پیوسته مردم در دیگر شعب اخذ رأی در خیابانهای اصلی، محلهها و مدارس نیز به چشم میخورد؛ صفوفی که در برخی مکانها مانند موکب «به عشق وطن» در بلوار چمران به صورت ثابت و در اماکنی از جمله آرامگاه حافظیه و سعدی به صورت سیار برپا شده است.
امروز همچنین شعب اخذ رأی سیار در مراکز درمانی، نظامی، پادگانها، زندانها و روستاهای اطراف شیراز پیشبینی شده است.
همزمان با حضور و مشارکت مردم در پای صندوقهای رأی، حضور مسئولان فارس در انتخابات نیز قابل توجه بود به گونهای که بسیاری از آنها تا ساعتی پیش از ظهر در شعب رأیگیری حاضر شده و آرای خود را به صندوق انداختند.
افزون بر شعب شیراز و زرقان، ۳۲۳شعبه اخذ رأی نیز در حوزه انتخابیه مرودشت ،ارسنجان و پاسارگاد در حال دریافت آرای مردم هستند.
در حقیقت در مرحله نخست انتخابات که ۱۱ اسفند ۱۴۰۲برگزار شد از مجموع ۱۸ کرسی نمایندگی فارس در مجلس، تکلیف ۱۵ کرسی مشخص شد و تکلیف سه کرسی باقیمانده شامل ۲ کرسی در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و یک کرسی در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد نیز امروز مشخص میشود.
در دور دوم انتخابات، ۸۲۰ شعبه برای رأیگیری از مردم در ۲ حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد پیشبینی شده و شعب اخذ رأی در شهرستان مرودشت نیز از دقایق ابتدایی آغاز فرآیند رأیگیری، شاهد حضور چشمگیر مردم بود و حتی برخی مردم پیش از آغاز انتخابات در حوزههای رأیگیری شهرستان مرودشت حاضر شدند.
نظر شما