مجتبی فاطمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود آن که بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، افراد واجد شرایط برای حضور در انتخابات میتوانند علاوه بر شناسنامه، از مدارک هویتی همچون کارت ملی، پاسپورت، کارت پایان خدمت و گواهینامه رانندگی استفاده کنند ولی کارکنان اداره ثبت احوال پنج شهرستان مازندران امروز در روز ۲۱ اردیبهشت در آماده باش کامل به سر برده و نسبت به ارائه خدمات سجلی اقدام میکنند.
وی ادامه داد: رفع مشکلات شناسنامه ای، صدور شناسنامه المثنی و تعویض کارت ملی یا اختصاص شماره ملی از جمله خدمات ثبت احوال به شهروندان تا پایان آخرین ساعت انتخابات ۲۱ اردیبهشت است.
براساس ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اخذ رای از رای دهندگان دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با ارائه اصل یکی از مدارک هویتی پنجگانه شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه رانندگی، کارت خدمت دوره ضرورت نظام وظیفه و گذرنامه انجام میپذیرد. همچنین بر اساس در راستای اجرای تبصره (۴) ماده مذکور و به منظور تسریع در احراز هویت رای دهندگان، ارائه شماره ملی برای دارندگان شناسنامه های قدیمی در روز اخذ رای الزامی است.
به گزارش ایرنا، انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در روز ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ به دلیل اینکه رأیهای متعلق به هیچکدام از ۵۷ نامزد این حوزه انتخابیه به حد نصاب یکپنجم مجموع آراء اخذ شده نرسید، به دور دوم کشیده شد.
طبق ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به تعداد ۲ برابر کرسیهای این حوزه انتخابیه، نامزدهای برتر این رقابت انتخاباتی به مرحله دوم راه یافتند که بر اساس آرا، عمران عباسی کالی، مصطفی معلمی، کمال علیپور و علی کشوری در گردونه رقابت باقی ماندند و امروز تکلیف ۲ کرسی باقیمانده مازندران در مجلس دوازدهم از بین این چهار نفر با رأی مردم روشن میشود.
۳۷۰ هزار و ۴۱۰ نفر در این حوزه انتخابیه واجد شرکت در انتخابات هستند و ۴۱۶ شعبه اخذ رأی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در این پنج شهرستان در نظر گرفته شده است. ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی با حضور ۱۵۲ هزار و ۹۶۲ نفر در شعب اخذ رأی مشارکت انتخاباتی ۴۱.۳ درصدی ثبت شد.
نظر شما