به گزارش ایرنا، وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران و معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانشبنیان امروز (شنبه،۲۲ اردیبهشت) در حاشیه آخرین روز از بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۵ قرارداد و موافقتنامه شامل ۱۱ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۵۸۰ میلیون دلار و چهار موافقتنامه بومیسازی تجهیزات موردنیاز صنعت نفت با سرمایهگذاری بیش از ۵۲۰ میلیون دلار با شرکتهای ایرانی امضا کردند.
این قراردادها و موافقتنامههای نفتی با حضور روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری، جواد اوجی، وزیر نفت، و محسن خجستهمهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، امضا شد.
در این مراسم، موافقتنامه بومیسازی لوله مغزی سیار بین شرکت پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران و شرکت «فالیز پیوهش فارس» با ارزش قراردادی ۱۲ میلیون دلار امضا شد. شرکت پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران همچنین موافقتنامه بومیسازی لولههای بدون درز (CRA) چاههای نفت و گاز را با شرکتهای بهشت کویر آریانا و لوله دقیق فولادی فورج پرند درمجموع به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار امضا کرد.
همچنین در موافقتنامه توسعه اقتصاد دانشبنیان در صنایع پالایشی، انرژیهای تجدیدپذیر و زنجیره مرتبط با سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیون دلار از محل بازار دانشبنیان از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با نفت سپاهان امضا شد.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری موافقتنامه شکست هیدرولیکی را نیز به ارزش ۵۰ میلیون دلار با شرکت نفت و گاز اروندان امضا کرد.
حمایت ۵۸۰ میلیون دلاری صنعت نفت از ساخت بار اول
بر اساس این گزارش، در این مراسم همچنین ۱۱ قرارداد ساخت بار اول امضا شد، بر این اساس شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب قرارداد طراحی و ساخت و رانش رشته تکمیلی با فشار کاری ۱۵ هزار پام (پوند بر اینچ مربع) را به ارزش ۱۳ میلیون دلار با شرکت خرد صنعت اروند امضا کرد.
شرکت مناطق نفتخیز جنوب همچنین قراردادهای ساخت شیر فرازآوری با گاز و متعلقات آن با شرکت توسعه کسب و کار نیما انرژی(تکنا) به ارزش ۴ میلیون دلار، طراحی و ساخت ۴ مجموعه HOT TAP فشاربالا برای ایمنسازی و تعمیر چاههای نفت و گاز به ارزش ۸۵۰ هزار دلار با شرکت اشتاو صنعت، طراحی و ساخت آسیابکننده و ابزار بازیافت توپک لولههای بدون درز با شرکت همراه پوشش به ارزش ۲۶۶ هزار دلار، ساخت دستگاه اندازهگیری نقطه شبنم گازهای ترش با رطوبت بالا با سرمایهگذاری ۱.۱ میلیون دلار با شرکت مهندسی حسگرهای هوشمند پارس، طراحی و ساخت دستگاه ارزیابی افزایه اسیدی کفساز تحت فشار و دما با شرکت آسای شریف به ارزش ۲۰۲ هزار دلار، طراحی، نصب و راهاندازی چهار دستگاه پمپ چند فازی به ارزش ۱۰ میلیون دلار و با شرکت اکسین گاز پمپ، لولهجداری ۲۰ اینچ با سرمایهگذاری ۳.۳ میلیون دلار با شرکت لولهسازی اهواز و طراحی و ساخت دستگاه دیسکگردان با سرمایه گذاری ۱۱۸ هزار دلار با شرکت «انرژی آسای شریف» امضا کرد.
شرکت مهندسی و توسعه نفت نیز با شرکتهای بهشت کویر آریانا و فراسان قرارداد ۳۳.۵ میلیون دلاری را با هدف طراحی و ساخت لولههای ترموپلاستیک مقاوم شده امضا کرد.
آخرین مورد نیز امضای قرارداد تولید ماده ضدعفونیکننده بر پایه دیاکسید کلر بود که با ارزش سرمایهگذاری ۱۲۸ هزار دلار بین شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت مهرتاش سپاهان امضا شد.
نظر شما