به گزارش ایرنا از وزارت نیرو، مجتبی علیرضا پور با اشاره به گستردگی شبکه انتقال و فوق توزیع برق در اقلیمها و شرایط جغرافیایی مختلف کشور، ادامه داد: با برنامهریزی و اقدامهای صورتگرفته توسط همکاران معاونتهای بهرهبرداری شرکتهای برق منطقهای و شرکتهای پیمانکار نگهداری و تعمیرات، بیش از ۹۰ درصد از برنامههای از پیش تعیین شده تعمیرات و نگهداری شبکه انتقال برق کشور مشتمل بر ۱۳۰ هزار کیلومتر مدار خط و ۲۳۰ هزار مگاولت آمپر ظرفیت منصوبه پستها انجام شده و تا پیش از آغاز دوره اوج بار سال جاری، همه برنامههای از پیش تعیین شده در این بخش محقق خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این برنامهها، شاهد حفظ و ارتقاء شاخصهای کیفیت و آمادگی تجهیزات اساسی شبکه در اوج بار و تأمین برق خواهیم بود.
مدیرکل دفتر فنی و نظارت شبکه انتقال توانیر، هوشمندسازی فرایندهای نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال و فوق توزیع را بهعنوان اولویت این دفتر در سال جاری مطرح کرد که باتجربه موفق استقرار در شرکتهای پایلوت، در سال جاری در همه شرکتهای برق منطقهای پیادهسازی خواهد شد.
شبکههای فوق توزیع و انتقال نیروی برق وظیفه انتقال برق تولیدی نیروگاهها به پستهای فشارقوی و شاهراه ارتباطی پستها و نیروگاههای تولید برق در سراسر کشور محسوب میشوند و از سطح ولتاژ ۶۳ کیلوولت تا ۴۰۰ کیلوولت بهصورت متداول در کشور اجرا شدهاند.
نظر شما