به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدرضا نظری روز یکشنبه درآیین اختتامیه جشنواره بازیهای بومی و محلی دانش آموزی گلستان در شهر مرزی «اینچهبرون» گنبدکاووس افزود: اقدامات قرارگاه عدالت آموزشی و تربیتی بر عملکرد آموزشی و کشف استعدادهای دانش آموزان استان بویژه در مناطق محروم و عشایری تاثیر مثبت داشت.
وی اضافه کرد: استعدادهای درخشانی در روستاها و مناطق عشایری گلستان زندگی میکنند و براین اساس، قرارگاه آموزشی و تربیتی درحوزههای گوناگون از جمله پژوهش، تربیت و ورزش و در این مناطق شکل گرفته است.
نظری بابیان اینکه دانش آموزان عشایر در جشنوارههای مختلف خوش درخشیدند، ادامه داد: با تلاش معلمان و شناسایی استعدادها، موفقیتهای ملی و بین المللی زیادی توسط دانش آموزان استان کسب شد.
به گفته وی، محور اصلی فعالیت نظام آموزش و پرورش در دولت سیزدهم، تربیت و پرورش دانشآموزان در تراز انقلاب اسلامی است.
گلستان ۱۹ هزار دانشآموز عشایری دارد
رییس اداره آموزش و پرورش عشایری گلستان هم در این مراسم گفت: ۱۹ هزار و ۲۴ دانشآموز در گنبدکاووس، مراوهتپه، کلاله و گمیشان مشغول تحصیل هستند.
محمود رجبلو افزود: در راستای عدالت تربیتی و آموزشی، هزار و ۱٠٠ معلم گلستانی مسوولیت آموزش و پرورش این دانش آموزان عشایری را برعهده دارند.
رجبلو از ارسال هزار و ۱٠۲ اثر به دبیرخانه جشنواره بازیهای بومی و محلی گلستان خبر داد و بیان کرد: علاوه بر ایجاد نشاط دانش آموزی، ترویج و تبلیغ جهاد تبیین از دیگر اهداف برگزاری این رخداد فرهنگی- ورزشی بود.
به گزارش ایرنا، گلستان یکی از استانهای عشایری کشور است و هم اکنون چهار هزار و ۲۰۰ خانوار عشایری بومی ترکمن و کوچنده با مجموع جمعیت افزون بر ۲۳ هزار نفر در مراتع این استان زندگی میکنند.
نظر شما