۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۰۰
کد خبر: 85475725
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

کلانتری:‌ محور اصلی برنامه ملی ورزش همگانی مردمی و رایگان‌سازی ورزش است

تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تدوین برنامه ملی توسعه و تعمیم ورزش همگانی در کشور گفت: خانواده محور اصلی در این برنامه بوده و هدف از آن مردمی و رایگان سازی ورزش است.

به گزارش ایرنا، علیرضا کلانتری در نشست ملی هم اندیشی روسای گروه های توسعه ورزش همگانی و روستایی سراسر کشور در تبریز با اشاره به تدوین برنامه ملی توسعه و تعمیم ورزش همگانی در کشور اظهار داشت: در ۲ سال گذشته بر روی این برنامه ملی کار انجام شده و پس از بررسی مشکلات و چالش های حوزه ورزش همگانی در کشور، تصویب شده است.

وی با اشاره به اینکه تصویب کلیات سند پیشرفت ورزش کشور، گفت: این سند آغازی است بر پایان بی برنامگی در ورزش کشور است و اولویت اصلی این سند، ورزش همگانی و مردمی سازی و رایگان سازی ورزش است و در این راستا دستگاه های مختلفی مانند وزارتخانه آموزش و پرورش، کار تعاون و رفاه اجتماعی، بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری با وزارت ورزش و جوانان همکاری می کنند.

مدیرکل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، یادآور شد : تمام برنامه ریزی های انجام شده در برنامه ملی توسعه و تعمیم ورزش همگانی کاملا خانواده محور است و در آن تلاش می شود حداکثر خلاقیت، ابتکار و نوآوری به کار گرفته شود تا این طرح برای همگان جذاب باشد.

کلانتری، با تاکید بر اینکه در این برنامه کمیت مدنظر نیست، ادامه داد: در این برنامه به دنبال کیفیت، تحرک و فعالیت بدنی در قالب فرهنگ سازی و نهادینه شدن در دل جامعه که خانواده در راس آن قرار دارد، هستیم و مخاطب این برنامه افرادی است که در فعالیت های ورزشی شرکت نمی کنند.

وی با بیان اینکه ورزش همگانی اساس و پایه ورزش قهرمانی است، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش افراد سالمند در جامعه، تلاش برای ایجاد زندگی باکیفیت و کم هزینه برای این افراد از جمله اهداف این برنامه است و برای موفقیت در اجرای این برنامه باید از ابزار ارتباطی و رسانه استفاده شود.

مدیرکل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه در زمان کنونی تکنولوژی و هوشمندسازی، بشر را تنبل و کم تحرک کرده است، گفت: در این برنامه اولویت اول ایجاد تحرک و فعالیت بدنی بوده و توسعه ورزش همگانی در اولویت بعدی قرار دارد.

کلانتری، با اشاره به نبود حکمرانی در ورزش کشور، تصریح کرد: بر اساس این برنامه، ورزش در خدمت فرهنگ، اقتصاد، اجتماع، سیاست و امنیت قرار می گیرد و اگر این حکمرانی مطلوب بر اساس خواسته ذینفعان تعریف شود در بخش های مختلف تاثیر خود را خواهد گذاشت.

وی یادآور شد: حکمرانی مطلوب در ورزش از مسیر توسعه همگانی ورزش می گذرد و باید ورزش، تحرک و فعالیت بدنی در جامعه نهادینه شود و چالش ها و مشکلات پیش روی آن رفع شود.

کلانتری، با اشاره به برگزاری ۴۵ هزار رویداد ورزشی در کشور، یادآور شد: با برگزاری این رویدادها حدود ۲۰۰ هزار میلیارد ریال صرفه جویی در بخش درمان شده است و سهم ورزش همگانی در این صرفه جویی باید مشخص و تبیین شود.

مدیرکل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر توسعه ورزش همگانی گفت: تمام اقدامات انجام شده در این برنامه با اولویت قرار دادن بانوان و ایجاد دسترسی آسان، ارزان و رایگان مردم از خدمات ورزشی است.

کلانتری، با اشاره به برگزاری ۴۵ هزار رویداد ورزشی در کشور، افزود: با برگزاری این رویدادها حدود ۲۰۰ هزار میلیارد ریال صرفه جویی در بخش درمان شده است و سهم ورزش همگانی در این صرفه جویی باید مشخص و تبیین شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha