به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، سردار محمدجواد زادهکمند در همایش مهارت تا اشتغال کارکنان وظیفه نیروهای مسلح اظهار داشت: بیش از ۶۵ درصد جوانان کشور وارد خدمت سربازی میشوند و بقیه هم معافیتهای پزشکی، کفالت و سایر معافیتها را دارند.
وی افزود: اگر این ۶۵ درصد جوان موفق شوند مهارت کسب کنند به طور قطع میتواند در کشور یک تحول ایجاد کند.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در ادامه به اطمینان بخشی از حُسن اجرای فرایندها و فعالیتهای طرح جامع مهارتآموزی با هوشمندسازی سامانه یکپارچه تبادل اطلاعات و ارتباطات اشاره کرد و بیان داشت: ما معتقدیم کیفیتبخشی و نهادینهسازی و اجرای مناسب و مطلوب این دورهها، منوط به این است که بتوانیم سامانه جامع را هماهنگ با سامانههای جامع دستگاههای اجرایی در کشور مستقر کنیم که تاکنون اقدامات بسیار خوب و موثری در این زمینه انجام گرفته است.
سردار زادهکمند ادامه داد: از سازمانها از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که پیشرفت قابل ملاحظه بالای ۹۰ درصدی، وزارت دفاع، نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فراجا به ترتیب اولویت کاری که انجام دادند قدردانی کنیم و امیدواریم در چند روز آینده این کار به اتمام برسد.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح عنوان کرد: آنچه که در طرح جامع دنبال میکنیم این است که ما هم برای قبل از خدمت، بدو خدمت و حین خدمت، اوقات فراغت و پس از خدمت جوانان برنامهریزی داریم و در حوزه مهارتآموزی و تسهیلگری برای اشتغال آنان برنامهریزی کردهایم.
سهم مهارتهای تخصصی ۷۶۸ هزار نفر و سهم مهارتهای عمومی ۶۸۰ هزار نفر است
سردار زادهکمند تصریح کرد: ما از ابتدای تشکیل قرارگاه تا پایان نیمه شهریور ۱۴۰۲ بیش از یک میلیون و ۴۵۰ هزار را تحت پوشش مهارتهای تخصصی و عمومی قرار دادیم که سهم مهارتهای تخصصی حدود ۷۶۸ هزار نفر است.
وی به مهارت عمومی در یک بسته مهارت عمومی پنجگانه اشاره کرد و گفت: حدود ۶۸۰ هزار نفر این مهارتها را طی کردند که اگر ما بخواهیم به تفکیک رشتههای شغلی و تخصصها آنها بیان کنیم ۳۶۷ هزار نفر صرفا مهارتهای فنی حرفهای، نزدیک ۲۵۴ هزار مهارتهای کشاورزی، ۲۳ هزار نفر مهارتهای فناوری اطلاعات و ۲۲ هزار نفر مهارت ورزش جدید شروع شده است که ما در این حوزههای تخصصی کار را شروع کردهایم.
نظر شما