اسماعیل قربانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برداشت جو از سطح ۲ هزار و ۶۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان گناباد از نیمه اردیبهشت ماه جاری آغاز شده است و پیش بینی میشود میزان برداشت جو با افزون بر ۳۵ درصد کاهش نسبت به سال زراعی گذشته به ۶ هزار و ۵۰۰ تن برسد.
وی ارقام محصول جو کشت شده در شهرستان گناباد را "یوسف، والفجر، ریحان و جومحلی" و متوسط عملکرد جو آبی در هر هکتار را ۲ و سه دهم ذکر کرد.
او ادامه داد: برداشت جو از زمینهای کشاورزی گناباد با ۲۸ دستگاه کمباین (سه دستگاه کمباین بومی و ۲۵ دستگاه کمباین مهاجر) در حال انجام است و گروههای برداشت متشکل از کارشناسان جهاد کشاورزی بر کار برداشت و تنظیم کمباینها نظارت می کنند و به منظور جلوگیری از انتشار بیماری گیاهان، تمامی کمباینها ضدعفونی میشوند.
علی موذنی رییس اداره تولیدات گیاهی گناباد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: تعرفه نرخ برداشت جو طبق نظریه ستاد برداشت با توافق بین کشاورز و کمباین دار تعیین و افزون بر ۹۵ درصد برداشت غلات این شهرستان به صورت مکانیزه انجام میشود.
گناباد با تولید سالانه ۲ هزار و ۲۰۶ تن تخم مرغ رتبه نخست، ۶۳ هزار و ۵۰۰ تن شیر رتبه دوم، ۲ هزار و ۱۵۹ تن گوشت قرمز رتبه سوم و ۱۳ هزار و ۲۱۶ تن گوشت مرغ، رتبه چهاردهم خراسان رضوی را در بین ۳۳ شهرستان این استان دارد.
۱۴ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی گناباد با کشت و زرع بر روی ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، هزار و ۷۰۰ هکتار دیمزار و پرورش ۵۰۰ هزار راس دام، سالانه ۸۷ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
این شهرستان متشکل از ۲ بخش "مرکزی و کاخک" و چهار شهر "گناباد، بیدخت، روشناوند و کاخک" و ۱۰۶ روستا است.
نظر شما