عین‌اللهی: خیران ۳۶ هزار میلیارد ریال در بخش درمان سرمایه‌گذاری کردند

ساری -ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نیکوکاران و خیران حوزه سلامت پارسال ۳۶ هزار میلیارد ریال در بخش زیرساختی و درمانی کشور در شهرهای مختلف سرمایه‌گذاری کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهرام عین‌اللهی که رئیس جمهور را در سفر به مازندران همراهی می‌کند، روز پنجشنبه در بازدید از زیرساخت های درمان شهرستان بابل به خبرنگاران گفت: نقش خیران در توسعه زیرساخت های درمان کشور بسیار مهم و اثربخش است.

وزیر بهداشت با بیان این مطلب که خیران بابلی در بخش درمان سرمایه‌گذاری‌های زیادی انجام دادند، خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترین مرکز جامع دیالیز شمال کشور با سرمایه گذاری خیران در بابل ساخته شد.

این مقام مسوول ادامه داد: یکی از خیران بابلی برای تکمیل این مرکز دیالیز ۴۰۰ میلیارد ریال اهدا کرد تا این طرح درمانی به مرحله افتتاح برسد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که از صبح امروز همزمان با دور دوم سفر هیات دولت با ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر در بابلسر برنامه های خود را آغاز کرد بعد از بازدید از بیمارستان شهید رجایی بابلسر برای افتتاح چند طرح عمرانی و زیر ساختی وارد بابل شد.

وزیر بهداشت: خیرین ۳۶ هزار میلیارد ریال در بخش درمان سرمایه‌گذاری کردند

دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی است که در نهایت پژوهشکده سلامت هم در این دانشگاه فعالیت دارد.

هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز دو کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خشرودپی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل هستند و سالانه ۷۰ هزار بیمار در این بیمارستان ها بستری می‌شوند.

در حال حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای نخستین بار ۲۴ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کرد.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی دقایقی پیش از طریق فرودگاه بین‌المللی شهدای ساری به مازندران سفر کرد و با استقبال نمایندگان ارشد استان از جمله آیت‌الله محمدباقر محمدی لایینی نماینده ولی فقیه، استاندار و تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس وارد مازندران شد.

در مراسم استقبال از رئیس‌جمهور برخی چهره‌های شاخص ورزشی، فرهنگی و هنری از جمله محمدرضا اسحاقی هنرمند برجسته موسیقی، حسن یزدانی چهره نامدار کشتی و سپیده بابایی عضو تیم ملی کشتی آلیش حضور داشتند.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرح‌های زیرساختی، بهره‌برداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha