وزارت راه مقاوم سازی ۱۱ بیمارستان کشور را در دستور کار دارد

ساری- معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بهسازی و مقاوم سازی ۱۱ بیمارستان با چهار هزار تخت بیمارستان در کشور در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایرنا، علی نبیان عصر پنجشنبه در حاشیه سفر دولت به مازندران و بازدید از طرح های راه و شهرسازی با اشاره به اینکه نزدیک به یک سال و نیم گذشته بین سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی و دفتر اسکان بشر ملل متحد با حمایت مالی دولت ژاپن تفاهم‌نامه‌ای در خصوص مطالعات و انجام بهسازی لرزه‌ای بیمارستان‌ها منعقد شد، گفت: تفاهم‌نامه در سه بند، مطالعات بهسازی و مقاوم‌سازی ۱۱ بیمارستان به استعداد چهار هزار تخت بیمارستانی در سطح کشور را در برنامه قرار داد.

نبیان ادامه داد: بعد از اتمام مطالعات، مقاوم‌سازی دو بیمارستان آیت‌الله طبرسی ساری و بیمارستان نوشهر آغاز شد و به نتیجه رسید و در بهسازی لرزه‌ای بیمارستان ساری، مقاوم‌سازی در حوزه دیوارهای غیرسازه‌ای و استفاده از اتصالات انعطاف پذیر و استفاده از ساپورت‌های پیش ساخته صنعتی انجام شد.

وی تصریح کرد: در اجرای پروژه بهتاب در بیمارستان ساری، دانش فنی همکاران سازمان و همچنین مشاوران و پیمانکاران افزایش یافت. همچنین در بخش تولیدات صنعتی، سفارش استفاده از تولیدات داخل با نمونه محصولات جدید به کار گرفته شده در مقاوم سازی بیمارستان ساری افزایش یافته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: همه محصولات بکارگرفته شده در مقاوم سازی این دو بیمارستان، تولیدات داخلی است و برای نخستین بار برخی از این محصولات در کل کشور مورد استفاده قرار گرفته است.

نبیان برگزاری ۱۱ کارگاه و دوره آموزشی در همکاری با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را برای جامعه مهندسی کشور از دیگر مواردی برشمرد که در همکاری مشترک با دفتر اسکان بشر ملل متحد در ایران به ثمر نشست.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز از طریق فرودگاه بین‌المللی شهدای ساری به مازندران سفر کرد و با استقبال نمایندگان ارشد استان از جمله آیت‌الله محمدباقر محمدی لایینی نماینده ولی فقیه در مازندرن، استاندار و تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس وارد مازندران شد.

در مراسم استقبال از رئیس‌جمهور برخی چهره‌های شاخص ورزشی، فرهنگی و هنری از جمله محمدرضا اسحاقی هنرمند برجسته موسیقی، حسن یزدانی چهره نامدار کشتی و سپیده بابایی عضو تیم ملی کشتی آلیش حضور داشتند.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرح‌های زیرساختی، بهره‌برداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha