نعمتالله حاجیزاده شنبه به خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: به دنبال اعلام هشدار نارنجی از سوی هواشناسی استان، این اداره کل بلافاصله ضمن برگزاری نشست اضطراری را با حضور اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، اطلاعرسانی لازم را ارائه کرد.
وی ادامه داد: اکنون آمادگی لازم توسط دستگاههای عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران برای مقابله با احتمال بارش شدید باران و بروز سیل در استان با توجه به اینکه از ابتدای سال جاری برای سومین بار، هشدار نارنجی هواشناسی را تجربه میکند، وجود دارد.
حاجی زاده خاطرنشان کرد: در پی اعلام هشدار نارنجی هواشناسی برای استان، تاکید شده که مرخصی و ماموریت کارکنان و مسوولان دستگاههای عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با دستور استاندار، لغو و در آمادهباش برای ارائه خدمت در صورت بروز سیلاب احتمالی در منطقه هستند.
وی ادامه داد: در گلستان یک نظام حکمرانی بسیار قوی به دستور استاندار گلستان در حوزه مقابله با حوادث طبیعی و پیشبینی نشده از جمله بروز سیلاب از سطح دهیاران و بخشداران وجود دارد و همه در میدان و آمادگی کامل در شرایط اضطرار را دارند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان با اشاره به اینکه طبق گزارش هواشناسی گلستان بیشتر بارش باران و رگباری پیشبینی شده در نواحی جنوبی استان بوده، گفت: برای مقابله با احتمال سیلاب در منطقه، آمادگی کامل میان دستگاههای اجرایی استان برقرار شده است.
وی در خصوص بارشهای باران طی چند روز اخیر در استان افزود: خوشبختانه بارشهای باران انجام شده در استان، خسارت آنچنانی در پی نداشته و امیدواریم که کشاورزان منطقه از مواهب آن برای تولید محصولات کشاورزی به خوبی استفاده کنند.
اداره کل مدیریت بحران استانداری گلستان از ۲۷ اردیبهشت ماه سال جاری، هشدارها و توصیههای هواشناسی و این مدیریت را به منظور جدی گرفتن خسارات احتمالی ناشی از بارش باران و وقوع سیلاب در منطقه را اطلاعرسانی میکند.
استان گلستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد و یکی از مناطق بروز سیلاب در کشور به شمار میرود.
نظر شما