به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در این باره گفت: حدود ۸۰۰ هزار نفر یعنی نیمی از جمعیت رفح، به دلیل عملیات نظامی اسرائیل مجبور به فرار هستند.
وی افزود: این ادعا که غیرنظامیان در غزه میتوانند به مناطق امن بروند ادعایی نادرست است.
کمیسر کل آنروا ادامه داد: سازمانهای بشردوستانه مواد لازم از جمله غذا و اقلام اساسی در اختیار ندارند که به اهالی غزه بدهند.
لازارینی ادامه داد: زمان توافق بر سر آتشبس فرا رسیده است و هر گونه تشدید تنش باعث رنج بیشتر غیرنظامیان خواهد شد.
وی تاکید کرد که هیچ منطقه و مکان امنی در غزه وجود ندارد و هیچ کس در غزه در امان نیست.
کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ (۶ می ۲۰۲۴) نیز به رغم مخالفتهای بینالمللی، حمله زمینی به شهر رفح را تائید کرد.
ارتش رژیم اشغالگر، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است. به این ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بسته است.
به گزارش ایرنا، پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم اشغالگر این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروههای مقاومت در یک منطقه کوچک را که سالها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را بهخاطر ارتکاب جنایتهای آشکار در غزه، از دست داده است.
نظر شما