پیام احمدی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با تسلیت و تبریک شهادت آیتالله رئیسی اظهار داشت: آیتالله رییسی و تیم فرهنگی ایشان با سیاستگذاری جدی و اثرگذار خود رکود فرهنگی در کشور را به رونق فرهنگی و هنری تبدیل کردند و در بخشهای مختلف از فعالیتها گرفته تا زیرساختها تحولات خوبی در استان شکل گرفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تحول و تحرک در بخش هنرهای نمایشی، تجسمی، موسیقی و سینما در استان در دولت سیزدهم شکل گرفت و به طور نمونه جشنوارههایی در سطح ملی در استان برگزار شد که نمونه آن را در سالهای گذشته شاهد نبودیم.
احمدی عدالت فرهنگی را از دیگر سیاستهای دولت آیتالله رئیسی عنوان کرد و گفت: در سفر اول آیتالله رئیسی به استان ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به بخش فرهنگ و هنر استان اختصاص یافت که از این میزان یک هزار میلیارد ریال برای احداث مجتمع فرهنگی هنری تعلق گرفت و مبالغ قابل توجهی برای دیگر حوزهها از جمله حوزههای علمیه و مساجد درنظر گرفته شد.
وی یادآور شد: در سفر دوم نیز سههزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بخش فرهنگ و هنر استان مصوب شد که به توسعه زیرساختها و رونق فعالیتهای فرهنگی و هنری تخصیص یافت که نه تنها این اعتبار برای شهرکرد که پیشانی استان است تخصیص یافت بلکه دیگر شهرستانها نیز از این اعتبارات منتفع شدند و به طور نمونه ۵۰۰ میلیارد ریال برای سینمای شهر لردگان تخصیص داده شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری تکمیل طرحهای نیمهتمام فرهنگی و هنری را از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم و آیتالله رئیسی در این استان عنوان کرد و افزود: توجه دولت سیزدهم و شخص آیتالله رئیسی هم به رونق فعالیتهای فرهنگی و هنری بود و هم به توسعه زیرساختها عنایت ویژهای داشتند.
احمدی توجه به اشتغال و معیشت هنرمندان را از دیگر دستاوردها و نگاه ویژه دولت سیزدهم به این حوزه برشمرد و گفت: بسیاری از هنرمندان که در سالهای قبل عضو صندوق اعتباری هنر نبودند در دولت سیزدهم به عضویت این صندوق درآمدند و از منابع آن برخوردار شدند و در حوزه مشاغل خانگی و رونق اشتغال تسهیلات دریافت کردند.
وی نوید آن را داد تا به زودی در استان بوستان فرهنگ و هنر احداث شود و این مجموعه به فضای بزرگی برای تولید و عرضه محصولات فرهنگی و هنری و پاتوقی برای هنرمندان استان تبدیل شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: در دوران انتخابات رییسجمهوری برخی آیتالله رئیسی را به محدود کردن فضای فرهنگ و هنری متهم میکردند اما بعد از اینکه ایشان سکاندار بخش اجرایی کشور شد با رونق بخشی به حوزه فرهنگ و هنر نشان داد که این موضوعات بیاساس بوده است و برای نمونه میتوان به برگزاری کنسرتها و رویدادهای موسیقیایی در کشور و استان اشاره کرد.
احمدی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون به طور متوسط حدود ۲ رویداد بخش موسیقی در استان برگزار شده است و رویدادهای نمایشی و تئاتر نیز با رونق خاصی در استان به روی صحنه میرود ومخاطب خوبی جذب کردهاند.
به گزارش ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا (ع) و هشتمین رییسجمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بودند، بههمراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف حضرت علیابن موسیالرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شدند.
نظر شما