مسوول جهاد کشاورزی مازندران: نظام مسایل برنج تهیه شد

ساری- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت :پس از دستور ویژه رئیس جمهور شهید در دور دوم سفر استانی به این خطه در خصوص جلوگیری از واردات بی رویه برنج و حرکت به سمت خودکفایی این محصول ،نظام مسایل تولید تا عرضه برنج تهیه شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور شهید که هفته گذشته در دور دوم سفر استانی به مازندران سفر کرده بود به اهمیت تولیدات محصولات کشاورزی شمال به خصوص مازندران اشاره کرد و گفت :دست دلالان را باید از زنجیره برنج قطع کنیم، حق‌العمل‌کاری باید لحاظ شود اما نه به اندازه هفت برابر سودی که تولیدکننده می‌برد.

رئیس جمهور تاکید کردند که باید با حضور استانداران گیلان و مازندران و دوستانی که در این زمینه کار کردند، نشست‌هایی برگزار شود تا ببینیم نیاز کشور به برنج چقدر است و چقدر تولید داریم؟ باید بدانیم تولید واقعی گیلان و مازندران چقدر است و نیاز واقعی چقدر است. ممکن است کارشناس در وزارتخانه عددی بدهد، اما آن عدد نهایی نیست. این فعالان در میدان هستند و بهتر از وضعیت خبر دارند.

حفظ منافع کشاورزان مازندران محور سخنان رئیس جمهور شهید در سفر۲ روزه به استان بوده است و جهاد کشاورزی مازندران در راستای دستور شخص آیت الله رئیسی جلسه کارگروه اجرای طرح جامع خودکفایی تولید برنج با هدف رفع موانع، افزایش تولید و حرکت به سمت خودکفایی برنج برگزار کرد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، بابک مومنی به ایجاد سامانه سبک به عنوان یکی از نیاز های ضروری حل مشکل چرخه تولید تا عرضه برنج اشاره کرد و گفت: این سامانه می تواند تصویری از شفافیت موجودی بازار، سطح زیر کشت محصول، حذف واسته گری، جلوگیری از احتکار برنج و در نهایت اطمینان کشاورزان و موجب تضمین کشت قراردادی شود.

وی اظهار داشت: نظام چرخه تولید تا عرضه پایدار و هدفمند که منافع تولید کننده تا مصرف کننده را تامین کند در این کارگروه تنظیم و تقدیم وزیر محترم جهاد کشاورزی خواهد شد.

مسوول جهاد کشاورزی مازندران :نظام مسایل برنج تهیه شد

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود. استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.

این استان با برخورداری از تنها ۲ و نیم درصد زمین کشاورزی کشور، سالانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha