۶ خرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۴
کد خبرنگار: 2239
کد خبر: 85489399
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دولت سیزدهم و علاج آلام بیماران فردیس / ساخت بیمارستان دانشگاهی

کرج - ایرنا - شهرستان ۸۰۰ هزار نفری فردیس استان البرز اگرچه فاصله چندانی با ۲ کلانشهر تهران و کرج ندارد اما ساکنان آن سالها در پس محرومیت و نبود بیمارستان و مراکز تخصصی درمانی به ویژه در اوج کرونا شاهد از دست دادن بسیاری از عزیزان خود بودند.

به گزارش ایرنا، اواخر دولت دهم بود که کلنگ تنها بیمارستان شهرستان فردیس به زمین خورد اما پروژه سر از خاک بیرون نیاورد تا اینکه سال ۹۲ و در دولت یازدهم بار دیگر برای ساخت این بیمارستان آیین کلنگ زنی برگزار شد، هشت سال زمان کمی نبود تا ساکنان فردیس به حداقل امکانات درمانی دست یابند اما بیمارستان فردیس در پایان این مدت تنها ۵۰ درصد مراحل ساخت خود را پشت سر گذاشت.

ساکنان فردیس سالهای متمادی بود که برای ساخت و تکمیل این بیمارستان دست به دامان مسوولان وقت در سطح استان و کشور شدند اما این مطالبه مردمی همچنان بر زمین ماند تا اینکه دولت سیزدهم به ریاست شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی روی کار آمد.

سفر ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۱ رئیس دولت سیزدهم به البرز

دولت سیزدهم و علاج آلام بیماران فردیس / ساخت بیمارستان دانشگاهی

۱۸ فروردین ماه سال ۱۴۰۱، یک روز تاریخی و به یادماندنی برای مردم استان البرز و فردیس است، در این روز آیت الله رئیسی با سفر به استان البرز و شهر فردیس پیگیر مطالبات دیرینه مردم از جمله در بخش بهداشت و درمان شد.

یکی از پروژه های مورد بازدید رئیس جمهور بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس بود، بازدیدی که سرنوشت این پروژه نیمه تمام را تغییر داد؛ مردم خسته از مطالبه گری تصور نمی کردند که بازدید سید ابراهیم با مسوولان گذشته متفاوت است و او بر پایان دادن به مطالبات دیرینه مصمم است.

تصوب اعتبار برای پروژه

پس از بازدید رییس جمهور و وزیر بهداشت و درمان ر ۶ هزارو۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستان فردیس اختصاص یافت که البته در طول دوران تکمیل ارقامی به این اعتبار افزوده شد.

سیر ساخت وتوسعه بیمارستان

دولت سیزدهم و علاج آلام بیماران فردیس / ساخت بیمارستان دانشگاهی

همانطور که اشاره شد بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس سال ۱۴۰۰ تحویل دولت سیزدهم شد و درآن زمان تنها ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت؛ این بیمارستان که در ابتدای کار، ساخت آن در زمینی به مساحت ۱۷ هزار متر مربع آغاز شد با همکاری مدیریت شهری فردیس و دولت مساحت اراضی آن به ۲۷ هزار متر مربع رسید.

دولت سیزدهم توانست در مدت زمان حدود یک سال این بیمارستان با زیر بنای ۲۱ هزار متر مربع در پنج طبقه تکمیل کند؛ بیمارستان فردیس در قالب سه بلوک و به صورت عمومی (جنرال) ساخته شده است ، تعداد تخت‌های آی سی یو بیمارستان فردیس از هفت تخت به ۳۷ تخت افزایش یافت.

فردیس تا قبل از سال ۹۲ بخشی از کلانشهر کرج محسوب می شد که از آن پس به عنوان یک شهرستان جدید استقلال جغرافیایی پیدا کرد؛ منطقه ای که از ابتدایی ترین خدمات در بخش درمان و سایر نیازها محروم بود و علت این محرومیت را باید در سایه سنگین ۲ کلانشهر کرج و تهران جستجو کرد.

ساکنان فردیس که از هیچ گونه امکانات بهداشتی و درمانی بهره ای نبرده بودند سال های متمادی علاج دردهای خود را در بیمارستان های کرج، شهریار و تهران جستجو می کردند؛ مردمی که کرونا حال و روز درمانی آنها را بدتر کرد تا جایی که برای درمان بیماران کرونایی به مدد بسیج و سپاه بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه در این شهرستان برپا شد تا شاید از آلام مردم آن کاسته شود.

دومین سفر استانی و تحقق وعده صادق

دولت سیزدهم و علاج آلام بیماران فردیس / ساخت بیمارستان دانشگاهی

رئیس جمهور این بار به البرز آمد و به سالها محرومیت درمانی ساکنان فردیس پایان داد ؛ مردم فردیس صاحب یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی در سطح آموزش دانشگاهی شدند.

آیت الله رئیسی در ۱۷ آذرماه سال ۱۴۰۲ پس از سفر دیپلماسی بلافاصله از روسیه به البرز آمد ، سفری که رهبر معظم انقلاب در دیدار با خانواده رئیس جمهور شهید از آن به عنوان یک اقدام و خاطره به یادماندنی یاد کردند.

این دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان البرز بود تا نتیجه برخی اقدامات انجام گرفته را بررسی کند و برای سایر پروژه های درمانی ، آموزشی ، فرهنگی ، اقتصادی و زیر بنایی بودجه تعیین کند.

امکانات بیمارستان

دولت سیزدهم و علاج آلام بیماران فردیس / ساخت بیمارستان دانشگاهی


به گفته دکتر شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز این پروژه در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که با اعتباری بالغ بر هفت هزارمیلیارد ریال توسط دولت سیزدهم تکمیل و تجهیز شد.

او گفت : این بیمارستان دارای بخش‌های اورژانس، مراقبت‌های ویژه جراحی (SICU)، مراقبت‌های ویژه داخلی (MICU)، مراقبت‌های ویژه نوزادان، زنان و زایمان، بستری کودکان، بستری زنان و مردان، سی سی یو، بستری داخلی ، بستری جراحی و بخش‌های تصویربرداری است.

وی بیان کرد: با راه اندازی این بیمارستان افزون بر درمان بیماران شهرستان فردیس ، گام موثری برای تامین فضای آموزش دانشگاهی در البرز برداشته شد.بهره برداری از این بیمارستان با عمل های جراحی ویژه همراه شد.

همچنین با حمایت دولت سیزدهم عملیات ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی به آفرین شهرستان فردیس وابسته به بخش خصوصی با زیربنای ۲۸ هزار متر مربع شتاب گرفت و درآستانه بهره برداری قرار دارد.

همزمان با سفر ۱۷ آذرماه شهید آیت الله رئیسی به البرز ، افزون بر بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس، عملیات ساخت بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی سیدالشهدا(ع) کرج با زیربنای ۲۷ هزار متر مربع، بیمارستان سوختگی استان البرز با ظرفیت ۵۰ تخت بیمارستانی، بیمارستان کمالشهر با ظرفیت ۱۰۰ تخت، بیمارستان طالقان با ۳۲ تخت و توسعه بیمارستان اشتهارد با ظرفیت ۳۲ تخت شتاب گرفت.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز از آغاز دولت سیزدهم تا زمان شهادت آیت الله رئیسی حدود ۷۷۰ تخت بیمارستان در این استان ایجاد شده است.

قرار است تا اوایل سال آینده یک هزارو۵۰۰ تخت بیمارستانی در البرز بهره برداری شود و شمار تخت های بیمارستانی این استان به حدود چهار هزار تخت برسد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha