به گزارش ایرنا، تکمیل طرحهای نیمهتمام حوزه بهداشت و درمان از سوی دولت سیزدهم به عنوان یک اولویت ویژه مورد توجه قرار گرفته و روند اجرای این طرحها در سالهای اخیر شتاب قابل توجهی داشته است که با بهره برداری از طرحهای در دست اجرا، اقدامات دولت در این زمینه برای جامعه ملموستر میشود.
در کل نظام سلامت با احتساب بخش خصوصی، خیریه و دولتی حدود ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی فعال است به طوری که از ابتدای دولت سیزدهم نزدیک به ۱۶ هزار تخت بیمارستانی راه اندازی شد و برنامه دولت ساخت و تکمیل ۴۰۰ بیمارستان بوده و سهم مازندران از افتتاح این طرح ها به گفته صاحبنظران بسیار قابل توجه و چشمگیر است.
در این پیوند رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بیش از ۸۰ هزار متر مربع طرح در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استان در طول فعالیت دولت سیزدهم احداث شد.
فرهاد غلامی میزان اعتبار صرف شده برای ایجاد این میزان طرح را ۱۶ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت:همچنین در این مدت بیش از ۱۰ هزار میلیاردریال برای تامین تجهیزات پزشکی مراکز درمانی و بهداشتی سطح استان مازندران اعتبار صرف شده است.
وی به پایان ساخت و تجهیز بیمارستان رازی قائمشهر به عنوان مهمترین و بزرگترین طرح بیمارستانی مازندران در دولت سیزدهم اشاره و خاطرنشان کرد: این طرح با تزریق اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریالی بعد از ۱۷ سال به بهره برداری رسید.
همگام با افزایش جمعیت، توسعه کمی و کیفی خدمات پزشکی و قدیمی شدن بنای ساختمان تصمیم برآن شد تا بیمارستان جایگزین رازی در قائمشهر احداث شود و عملیات اجرایی این طرح در سال ۱۳۸۷ آغاز و کلنگ احداث این طرح بیمارستانی در آن سال در زمینی به گستره ۲۴ هزار متر مربع به زمین زده شد.
بنای جدید این بیمارستان در کنار ساختمان قدیمی آن در هسته مرکزی شهر قائمشهر در جوار امامزاده یوسف رضا(ع) آغاز و مدت زمان اجرای این طرح سه سال عنوان شد اما با گذر زمان این طرح نیز گرفتار مسائل مربوط به کمبود اعتبار و بودجه شد و سالها از شروع این طرح گذشت اما نیمه کاره باقی ماند و انتظار مردم و مسئولان شهرستان برای اجرای آن در پس وعده ها باقی ماند.
دولت سیزدهم این طرح را با پیشرفت حدود ۶۰ درصدی تحویل گرفت و با تلاش جهادی دولت، در این مدتِ بیش از ۲ سال، ۴۰ درصد باقیماندهِ ساخت هم اجرایی شد و بیمارستان به بهرهبرداری رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران از دیگر طرح های بیمارستانی که مورد توجه دولت سیزدهم قرار گرفت بیمارستان یک هزار و ۱۱۰ تختخوابی آیت الله طبرسی نام برد و گفت: در دور دوم سفر رئیس جمهور شهید به مازندران اختصاص پنج هزار میلیارد ریال برای تکمیل بیمارستان آموزشی ساری پیشنهاد و مصوب شد.
ساخت بیمارستان یکهزار و ۱۰۰ تختخوابی آیت الله طبرسی واقع در ماهفروجک از توابع شهرستان ساری از مصوبات نخستین سفر استانی دولت نهم بود که کلنگ آن در سال ۱۳۸۶ به زمین زده شد. بر اساس وعدهای که مسوولان وقت داده بودند قرار بود این بیمارستان ظرف ۲ سال تکمیل، تجهیز و بهرهبرداری شود.
وی همچنین از تکمیل ساخت و تجهیز بیمارستان فوق تخصصی جراحی قلب به تعداد ۲۲۰ تخت در تنکابن بعد از ۱۰ سال به عنوان بخش دیگری از رهاورد و دستاورد فعالیت دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان مازندران نام برد.
غلامی ادامه داد: افزایش تعداد ۵۵ تخت بیمارستانی، ۲۱ تخت ویژه، ۵۸ تخت دیالیز، ۳۰ تخت شیمی درمانی، راه اندازی و تجهیز سه کلینیک تخصصی مناطق محروم در شهرستان های سیمرغ، سوادکوه شمالی و کیاسر، راه اندازی و تجهیز یک کلینیک تخصصی ویژه، یک دستگاه سی تی آنژیوگرافی، یک دستگاه آنژیوگرافی و جراحی قلب باز، ۲ دستگاه ام آر آی، هفت دستگاه آندوسکوپ کولونوسکوپ پیشرفته بخشی از تجهیزات و امکانات بروز پزشکی که به استان مازندران تعلق گرفته است.
وی گفت:احداث ۱۷ خانه بهداشت، پنج پایگاه سلامت، ۱۲ مرکز جامع روستایی، ۱۵ مرکز جامع شهری، ۲آزمایشگاه جامع، ۱۱ مرکز نمونه برداری آزمایشگاهی، ۱۳ انبار دارویی و سه مرکز فوق تخصصی ناباروری در راستای خدمات سلامت در حوزه جوانی جمعیت بخش دیگری از زیرساخت های بهداشتی درمانی مازندران که در دولت سیزدهم ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران به ایجاد زیرساخت توریسم سلامت در پنج بیمارستان دانشگاهی مازندران به عنوان دیگر اقدامات انجام شده طی این مدت ذکر کرد وگفت: همچنین بیش از ۲۵ پایگاه اورژانس جدید در این مدت در استان راه اندازی شد.
وی اظهار داشت: افزایش بیش از سه هزار متر مربع فضای ورزشی دانشجویی و ایجاد ۲۰۰ تخت خوابگاهی جدید برای دانشجویان اقدامات رفاهی دولت سیزدهم برای دانشجویان مازندران است.
نظر شما