قاسم اللهیاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیشتر شهروندان بر این باورند که فرهنگ سراها محلی برای برگزاری کلاس های موسیقی یا زبان انگلیسی و مهدکودک است و در آن محتوای تخصصی ارایه نمی شود، از این ضروریست که نگاه ویژه تری به این نوع فضاها داشته باشیم.
وی ادامه داد: هم اکنون ۱۰ فرهنگ سرا در سطح شهر قزوین فعال هستند که محوریت تعدادی از آنها از جمله فرهنگ سراهایی در خیابان منتظری، شهرک مینودر و هادی آباد تخصصی شده و در حوزه بانوان و خانواده، مشارکت های مردمی، سلامت اجتماعی و هنر و رسانه فعالیت دارند.
اللهیاری یادآورشد: فرهنگ سرایی را در جنوب شهر برای موضوعات قرآن و نهج البلاغه مد نظر داریم تا به صورت تخصصی در این موضوع فعالیت داشته باشد.
این مسوول در خصوص بودجه فرهنگی شهر قزوین نیز اظهار کرد: حدود ۱۲ میلیارد ریال اعتبار در شورای ششم شهرداری قزوین به مسایل فرهنگی قزوین تخصیص داده شد که بودجه های جداگانه زیرساختی نیز برای چند خانه فرهنگ و مجموعه ورزشی هم اختصاص خواهد یافت.
به گفته اللهیاری، چند فرهنگ سرای دیگر در نواحی چوبیندر، مینودر، ناصرآباد و تعدادی سوله ورزشی نیز از سوی شهرداری قزوین در حال ساخت و یا بهره برداری قرار دارد.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فرهنگ سراها فعالیت های تخصصی ارایه می دهند و آنچنان هزینه ای هم برای مراجعه کنندگان در خصوص آموزش و فرهنگ شهروندی و ورزشی ندارد، خانواده ها می توانند با هزینه بسیار کم در محیطی آرام، امن و مطمئن از ظرفیت این فضای فرهنگی برای آموزش فرزندان خود استفاده بهینه داشته باشند.
نظر شما