به گزارش ایرنا، حجتالاسلام ابراهیم کلانتری شامگاه چهارشنبه در نشست با خادمان و کارکنان آستان مقدس احمدی (ع) اظهار کرد: اگر مسئولان قوای مجریه، مقننه و قضائیه، انقلاب و اسلام ناب را شناخته و ولایت را به درستی و نه صوری درک کرده باشند، این انقلاب میتواند به اهداف خود برسد.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به تاریخ معاصر ایران از قاجاریه تا کنون، ادامه داد: از هنگامی که جریان منورالفکری وارد کشور شد تا امروز، نوعی جریان معارض دین، در کشور وجود داشته و حتی در کسوت روحانیت ظاهر شده است؛ برخی از آنها معتقدند که برای پیشرفت، باید کاملاً غربی شد، زیر چتر لیبرال دموکراسی قرار گرفت و فرهنگ و تمدن غربی را وارد کرد و راهی جز این وجود ندارد.
وی افزود: این افراد به ظاهر با شعار انقلاب، مسئولیت پذیرفتند اما زمان ارائه دادن طرحها و برنامهها، متمایل به غرب و تئوریسینهای آنها شدند و کلید حل معما را در آنجا جستوجو کردند.
تولیت آستان مطهر شاهچراغ (ع) بیان کرد: چنین جریانی در بیشتر موارد، بر مسؤولیتها حاکم بود و در حالی که دارای سواد و مدارک تحصیلی از دانشگاههای غرب بود و بر اصطلاحات و اندیشههای متفکران غربی اشراف داشت اما در حوزه انقلاب اسلامی و اسلام ناب، دچار ضعف بسیار است.
او گفت:شاید بتوان گفت در کسوت ریاست قوه مجریه، رئیس جمهوری که در تراز انقلاب اسلامی قرار داشت، شهید آیت الله رئیسی بود. رئیس انجمن انقلاب اسلامی اظهار کرد: شاید بتوان گفت در کسوت ریاست قوه مجریه، رئیس جمهوری که در تراز انقلاب اسلامی قرار داشت، شهید آیت الله رئیسی بود.
کلانتری اظهار کرد: با ریاست شهید آیتالله رئیسی بر قوه مجریه، یکبار دیگر به اصالتها و ارزشهای انقلاب برگشتیم.
وی گفت: در دوره گذشته صادرات نفت و حتی واردکردن واکسن کووید نیز به تحریم و FATF پیوند خورده بود، در حالی که دولت شهید رئیسی، با وجود افزایش تحریمها موفقیت بسیاری کسب کرد.
کلانتری با بیان اینکه سیستم تحریمهای آمریکا بسیار پیچیده و کلافی سر درگم است و از ابتدای پیروزی انقلاب، تحریمهای گستردهای علیه ایران رقم خورده، اضافه کرد: دولت بایدن حدود ۶۰۰ تحریم به تحریمهای پیشین ایران افزود، اما دولت در همین فضای تحریمها، ۲.۵ میلیون بشکه نفت صادر میکند.
رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی گفت: امروز باید تلاش کنیم تا همین مسیر ادامه یابد؛ ما انقلاب کردیم که به خودمان، داشتههایمان، قدرت اسلام، قدرت مردم و منابع خودمان برگردیم.
کلانتری اظهار کرد: این کشور به بالندگی و قلههای افتخار نمی رسد، مگر اینکه بر اساس اسلام ناب حرکت کند.
وی گفت: افغانستان، بیست سال در اختیار آمریکا بود و نه تنها نتوانست پیشرفتی داشته باشد، بلکه تا امروز بحران های مختلف در این کشور رخ داده و کشتار در آن تمامی ندارد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران افزود: در غرب سرمایهداری حاکم است و بر این اساس آنها به کسی کمک نمیکنند بلکه همواره به دنبال منافع خود هستند.
به گزارش ایرنا، پس از شهادت آیتالله رئیسی در سانحه هوایی دلخراش ۳۰ اردیبهشت ماه، قرار است مردم ایران هشتم تیرماه۱۴۰۳ برای انتخاب رئیس جمهور به پای صندوقهای رای بروند.
نظر شما