به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال روز پنجشنبه در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره علمی علامه حلی در استان خوزستان در محل دفتر نماینده ولی فقیه در اهواز، اظهار کرد: امام صادق(ع) در روایتی آورده است: جوامع بشری بر محورهای کلیدی استوار است و اگر هر یک از این محورها نقش خود را در جامعه از دست دهد، جامعه به جامعه ای بی اثر و بیخاصیت تبدیل شده و هیچگاه موفق نخواهد شد.
وی افزود: امام خمینی(ره) احیاگر این جامعه اسلامی بود که یک مسیر نورانی ترسیم کرد و پس از آن نیز با درایت رهبر معظم انقلاب و حمایت فقهای برجسته این مرز و بوم ، این مسیر نورانی تداوم یافت.
قائم مقام مدیر حوزههای علمیه کشور ادامه داد: دشمن در جریان تشکیل داعش گمان داشت که دیگر فاتحه نظام اسلامی خوانده شده اما با همدلی فقهای ایران اسلامی تمامی توطئه های استکبار جهانی و دشمنان نظام و انقلاب نقش برآب شد.
وی بیان کرد: سردار شهید قاسم سلیمانی کاری کرد که دشمنان اسلام ناب برای همیشه زمین گیر شده و شعار نیل تا فرات دشمنان نیز برای همیشه از بین رفت.
حجت الاسلام والمسلمین فرخفال گفت: همچنین در زمانی که دشمنان با تهاجم فرهنگی و فعال شدن فضای مجازی با هجمه های سنگین خود، سعی داشتند نسل جوان و مردم ایران اسلامی را از نظام جدا کنند، شهدای خدمت و حرکت کوبنده وعده صادق شوک بزرگی را به آنها وارد کرد و مردم متوجه شدند جامعه روحانیت و ولایت چه نقش محوری و ارزشمندی مهمی در اسلام ناب دارند.
وی اظهار کرد: بی شک تمامی موفقیت های ما در سایه با برکت نظام اسلامی محقق شده و نقش محوری صحیح و اثرگذار فقها نیز در حکمرانی اسلامی موثر بوده است.
قائم مقام مدیر حوزههای علمیه کشور خاطر نشان کرد: پیروزی های دوران دفاع مقدس و رفع مشکلات اجتماعی در مبارزه با دشمنان به دلیل وجود فقیه اثرگذاری نظیر امام خمینی (ره) و پس از آن رهبر معظم انقلاب تحقق یافت و در مسیر صحیح قرار گرفت.
وی همچنین ضمن قدردانی از زعیم حوزه های علمیه خوزستان و رشادتها، مجاهدتها و ایثارگریهای چندین دهه این عالم فرهیخته در مسیر اعتلای این نظام اسلامی، گفت: آیت الله موسوی جزایری در ابعاد مختلف در دفاع از نظام اسلامی خدمات شایسته و تاثیرگذاری داشته اند و دیگر برای تمامی اهل قلم و تاثیرگذار نظام اسلامی، شناخته شده است.
وی همچنین در خصوص اهمیت برگزاری جشنواره علامه حلی خاطرنشان کرد: آثار ارزشمندی از استان خوزستان در این جشنواره ارائه شده و امید است بتوانیم از تمامی مطالب تحقیقات ارزنده و علمی جامعه طلاب، روحانیون و اساتید برجسته حوزه علمیه در استان در سطوح ملی استفاده کنیم.
به گزارش ایرنا ، جشنواره علامه حلی جشنوارهای است که به منظور تجلیل از محققان جوان حوزوی برگزار میشود. برگزیدگان این جشنواره ضمن دریافت لوح تقدیر جشنواره و جوایز دیگر، برای استفاده از تسهیلات پژوهشگران به معاونتهای پژوهش حوزههای علمیه معرفی میشوند.
تاکنون پانزده جشنواره ملی و هشت جشنواره استانی علامه حلی در سطح کشور و استان خوزستان برگزار شده است.
فراخوان شانزدهمین دوره جشنواره علامه حلی نیز از خردادماه سال جاری اعلام شده و دبیرخانه این جشنواره دریافت آثار را آغاز کرده است.
ابومنصور جمالالدین حسن بن یوسف بن مطهّر حلّی، معروف به علامه حلّی، مجتهد شیعه، فقیه و اصولی عرب اهل عراق قرن هفتم و هشتم قمری و پدر فخرالمحققین حلی بود.
نظر شما