حسین زکی زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه هزینه یک قوطی ساچمه در بازار در حال حاضر ۱۵ میلیون ریال است، تصریح کرد: اگر یک تیرانداز در هر تمرین خود ۱۲۵ تیر استفاده کند، هزینه تیرهای او تنها در یک هفته ۴۰ میلیون ریال خواهد بود.
وی ادامه داد: این در حالی است که تنها هزینه یک تفنگ حرفه ای حدود چهار میلیارد ریال، قیمت یک تپانچه ۲ میلیارد ریال و هزینه یک دست لباس تیرانداز نیز ۱.۵ میلیارد ریال تمام می شود که این هزینه ها امروز برای یک ورزشکاری که بخواهد جذب این رشته شود، بسیار سخت و دشوار خواهد بود.
زکی زاده خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت رشته تیراندازی از گذشته های دیرباز تاکنون و وجود احادیث بی شمار درباره لزوم توجه پرداختن به این رشته، هم اکنون پنج شهرستان از ۶ شهرستان استان قزوین مجهز به سالن ورزش تیراندازی هستند و تنها شهرستان آوج فاقد این سالن ورزشی است.
وی خاطرنشان کرد: قزوین یکی از استان های خاص و دارای استعداد در این رشته ورزشی بوده تا جایی که امروز قزوین از پنج تیرانداز مرد شامل مجتبی خاکی، ایلیا زکی زاده، ارمیا زکی زاده، پرهام برخورداری و محمد صدرا و چهار تیرانداز زن شامل الهام هریجانی، نرگس قنبری، سپیده شهراسپی و رها حیدری که همگی از مدال آوران داخلی و سطوح بین المللی نیز محسوب می شوند، برخوردار است.
وی با بیان اینکه این رشته ورزشی همواره نیز مورد تاکید دین مبین اسلام نیز قرار گرفته، تاکید کرد: تیراندازی این روزها نیازمند حمایت مسوولان و به ویژه بخش خصوصی بایستی قرار بگیرد چرا که با بالا رفتن نرخ ارز و نوسانات قیمت دلار، تهیه لوازم های جانبی این رشته را که به طور عمده نیز وارداتی است را برای همه تیراندازان دشوار می سازد.
به گفته این مسوول ورزشی، با توجه به اینکه واردات تجهیزات رشته تیراندازی تجاری محسوب می شود، وزارت ورزشی تدابیر و هماهنگی هایی را بایستی به انجام برساند تا ورود تجهیزات مورد نیاز این رشته برای ورزشکاران با نرخ دولتی به انجام برسد.
زکی زاده با اشاره به فعالیت ۱۰ مربی رشته تیراندازی در قزوین، افزود: این رشته در استان دارای ۵۰۰ ورزشکار بیمه شده است . ۱۸۰ تیرانداز استان نیز دارات کارت مربیگری هستند.
نظر شما