برای نسخه‌پیچی الکترونیک در داروخانه‌ها نیازی به ارائه اصل کارت ملی نیست

تهران- ایرنا- معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: نسخه‌پیچی الکترونیک در داروخانه‌ها با ارائه کد رهگیری نسخه الکترونیک و شماره ملی انجام می‌شود و نیازی به ارائه اصل کارت ملی یا شناسنامه نیست.

به گزارش ایرنا از سازمان بیمه سلامت ایران مهدی رضایی، درباره تصویر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر الزام ارائه اصل کارت ملی برای دریافت دارو در داروخانه‌ها افزود: چنین دستورالعملی از طرف سازمان بیمه سلامت ایران صادر نشده و بیمه‌شدگان می‌توانند فقط با ارائه کد رهگیری نسخه الکترونیک و شماره ملی به متصدی داروخانه، نسبت به نسخه‌پیچی اقدام کنند.

وی ادامه داد: یکی از مزایای طرح نسخه الکترونیک از ابتدا، تسهیل فرآیند دریافت خدمات برای بیمه‌شدگان بوده و سازمان بیمه سلامت ایران نیز همواره در مسیر برطرف کردن موانع و مشکلات احتمالی بیماران قدم بر می‌دارد.

رضایی گفت: در ابتدای اجرای طرح نسخه الکترونیک، داروخانه‌ها نسبت به احراز هویت با کارت شناسایی عکس دار و کد ملی اقدام می‌کردند، اما در حال حاضر چنین دستورالعملی صادر نشده و صرفا ارائه کد رهگیری و شماره ملی به متصدی داروخانه کفایت می‌کند.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران اظهار کرد: از بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت ایران درخواست می‌کنیم آخرین خبرها و دستورالعمل‌ها را از پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران پیگیری کرده و در صورت نیاز، پاسخ سوالات خود را از سامانه تلفنی ۱۶۶۶ سازمان بیمه سلامت ایران کسب کنند.

برای نسخه‌پیچی الکترونیک در داروخانه‌ها نیازی به ارائه اصل کارت ملی نیست


افزایش ۱۳۰ میلیون نسخه الکترونیکی
امیرحسین حبیبیان معاون مرکز آمار وفن آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران نیز در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفته بود: از ابتدای شروع طرح نسخه نویسی الکترونیک یعنی شهریورماه سال ۱۳۹۸تاکنون بیش از ۳۰۳ میلیون نسخه تجویزی رسیده و همچنان روبه گسترش و افزایش است، به طوری که در سال ۱۴۰۱ تعداد نسخه الکترونیک برابر ۱۰۰ میلیون نسخه در سال بوده و در سال ۱۴۰۲ با ۳۰ درصد رشد به ۱۳۰ میلیون نسخه در سال افزایش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: روند نسخه نویسی الکترونیک در فروردین ماه و اردیبهشت ماه سال جاری شبیه ماهای مشابه در سال گذشته است، به طوری که در فروردین امسال تعداد ۸ میلیون نسخه و در پانزده روز اول اردیبهشت ماه سالجاری ۵ میلیون نسخه تجویزی داشته ایم.

وی اظهارداشت: نسخه نویسی الکترونیکی به بیش از ۹۸ درصد رسیده و تنها در برخی استان های بزرگ است که هنوز برخی پزشکان از نسخه کاغذی استفاده می کنند. ناگفته نماند که سامانه نسخه نویسی الکترونیکی سازمان بیمه سلامت با هدف ارایه خدمات بهتر به بیمه شدگان به روز رسانی شده و نقاط ضعف و مشکلات آن مرتفع شده است.

وی ادامه می دهد: خدمات دولت سیزدهم در حوزه سلامت از ابعاد و گستردگی بسیاری برخوردار است، به طوری که سازمان های بیمه گر از جمله سازمان بیمه سلامت مکلف شدند درراستای توجه به قانون جوانی جمعیت و جلوگیری از پیری جمعیت خدمات درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرارگیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha