وحید داعی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این ساختمانها شامل فضای اداری، بیمارستان، فضای ورزشی، کتابخانه و ساختمان بخشداری بوده که در مدت فعالیت دولت سیزدهم ساخته و بهره برداری شده است.
وی به توسعه خدمات اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی در دوره فعالیت دولت سیزدهم اشاره و بیان کرد: در ساختار اداری این اداره کل ۳۴ شهرستان وجود دارد و چارت نیروی انسانی نیز بر همین اساس تنظیم شده است.
به گفته وی، اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی برای رفاه حال مردم با مسوولیت خود نمایندگی در هفت شهرستان استان ایجاد کرد.
مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی مقابله با زمین خواری را یکی از اقدام ها و پیگیریهای این اداره کل ذکر کرد و گفت: در طول سال ۱۴۰۲ با همکاری دستگاه قضایی ۹۳ مورد "رفع تصرف آنی" از زمینهای دولتی در استان انجام گرفته است، در حالی که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۰ مورد هم نمیرسید، این افزایش نشان از تعاملات بیشتر با دستگاه قضایی برای مقابله با زمین خواری است.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم برای مقابله با زمین خواری، تثبیت اراضی دولت در قالب صدور سند تک برگی است، که در این راستا پارسال برای هزار و ۲۰۰ هکتار زمین در محدوده شهرهای خراسان رضوی؛ ۲ هزار فقره سند تک برگی صادر شد.
داعی به مسوولیت اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی به عنوان دبیر کارگروه امور زیربنایی در استان اشاره و بیان کرد: پارسال کارگروه امور زیربنایی استان ۴۵۰ مصوبه برای تامین زمین طرحهای مختلف از اقتصادی تا طرح جامع و تفضیلی شهری داشت.
وی افزود: در این مدت کمیسیون ماده ۵ شهرداریهای استان خراسان رضوی نیز ۴۵۰ مصوبه داشته است.
داعی گفت: مهمترین مصوبات کمیسیون ماده پنج شهرداریهای استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ الحاق منطقه "قرقی" به محدوده شهر مشهد بعد از ۱۰ سال و تهیه طرح تفصیلی برای آن، تصویب طرح پهنه بندی حریم شهر مشهد بعد از هشت سال، تصویب طرح تفصیلی شهر چناران بعد از چهار سال، تصویب طرح تفصیلی شاندیز بعد از ۱۰ سال و تصویب طرح جامع قوچان بود.
یکی از وظایف اداره کل راه و شهرسازی ساخت مسکن، بناها و خانههای سازمانی موسسات و وزارتخانه های دولتی است، از سوی دیگر این وزارتخانه با زمینخواری نیز به شدت مقابله می کند و یگان حفاظت ویژهای در این زمینه فعال است.
نظر شما