بجنورد- ایرنا- شل بودن، شکرک بستن بعد از ۲ ماه، میزان ساکاروز و طعم و بوی ویژه برخی از نکات در رابطه با شناخت عسل طبیعی از نوع تقلبی آن است.
اخبار مرتبط
-
افزایش ۱۰۰ درصدی صادرات تخم مرغ، آلایش مرغی و عسل از استان مرکزی
اراک - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: صادارت تخم مرغ خوراکی، آلایش مرغی و عسل از…
-
تولید یکهزار و ۱۰۰ تن عسل در استان مرکزی
اراک -ایرنا - کارشناس مسئول زنبورداری سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: حدود یکهزار و ۱۰۰…
-
مراقب کلاهبرداران با ترفند برند تقلبی شرکت های معتبر باشید
تهران - ایرنا - سوءاستفاده از نشانهای تجاری مطرح و برتر، یکی از شگردهای کلاهبرداران اینترنتی…
نظر شما