سید احسان خاندوزی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با دعوت استاندار سخت کوش و انقلابی کهگیلویه و بویراحمد به این استان سفر کردیم و امروز میهمان مردم استان و فعالان اقتصادی بودیم.
وی ادامه داد: در سال مزین به جهش تولید با مشارکت مردم یکی از دستورکارهای مهم وزارت اقتصاد و دارایی کمک به حل و فصل مشکلات تامین مالی بنگاه های تولیدی کشور است.
وزیر اقتصاد و دارایی ابراز کرد: احیای کارخانه قند یاسوج یکی از موارد مورد اهتمام شخص رئیس جمهور شهید ، آیت الله رئیسی بود، دستورات لازم امروز در همان کارخانه داده شد.
خاندوزی اضافه کرد: تامین مالی کارخانه قند از طریق بانک سهام دار در کارخانه قند یاسوج رفع خواهد شد.
وی بیان کرد: تامین تجهیزات بیمارستان زاگرس یاسوج با همکاری یکی از بانک های عامل استان به سرعت انجام خواهد شد.
وی افزود: موضوع پتروشیمی چرام نیازمند رفع مسئله مابین وزارت نفت و بانک سپه بود که ظرف دو هفته آینده این مانع هم برداشته خواهد شد.
وزیر اقتصاد و دارایی ابراز کرد: مبلغ بسیار ناچیزی برای مصوبات دور دوم سفر شهید جمهور به این استان اختصاص پیدا کرده است که تناسبی با هدفگذاری های سفر دوم نداشته است و می طلبد با سرعت بیشتری این تخصیص انجام شود.
خاندوزی تصریح کرد: برنامه و بودجه و شبکه بانکی کشور باید با همکاری یکدیگر پرداخت این تسهیلات را سرعت ببخشند.
وی تاکید کرد: ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات با نرخ سود ترجیحی و تخفیفی در قالب تبصره ۱۸ در مدت یک سال گذشته به ۶۰۰ پروژه در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص پیدا کرده است و همچنین پرداخت حدود چهار هزار میلیارد ریال باقی مانده از تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ و آغاز تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ از اواسط مردادماه انجام خواهد شد.
دسترسی به کالاهای رسوبی در انبارهای اموال تملیکی عادلانه است
خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی همچنین در جریان سفر خود به کهگیلویه وبویراحمد از انبار ادارهکل اموال تملیکی استان از جمله برنامههای وزیر اقتصاد بود.
وزیر اقتصاد و دارایی همچنین گفت: دسترسی شفاف و حراج برخط الکترونیکی کالا از اقدامات خوب دولت سیزدهم بود که دسترسی به کالاهای رسوبی در انبارهای اموال تملیکی عادلانه است.
سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در بازدید از انبار ادارهکل اموال تملیکی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: یکی از مهمترین اتفاقاتی که در حوزه نگاهداشت کالاهای رسوبی کشور با دستور رئیسجمهوری شهیدمان آغاز شد و با همکاری قوه قضاییه هم به سرانجام رسید.
وی افزود: در گذشته در خصوص نگهداشت کالاها به وضعیت بسیار اسفبار رسیدیم اما هم اینک نگهداریها با استاندارد و با ثبت دقیق انجام میگیرد.
خاندوزی تصریح کرد: در خصوص استرداد کالاها معادل چندین سال فقط در سال ۱۴۰۲ استرداد کالاهای رسوبی صورت گرفت؛ یعنی صاحبان کالاها آمدند و به جهت اینکه جدیت سازمان اموال تملیکی را دیدند خیلی سریع مراحل قانونی خود را طی کردند که میتوانند کالا را برگردانند.
وزیر اقتصاد و دارایی گفت: دسترسی شفاف و حراج برخط الکترونیکی کالا از دیگر اقدامات خوب دولت سیزدهم بود که دسترسی به کالاهای رسوبی در انبارهای اموال تملیکی عادلانه است.
وی به سامانه سیاد اشاره کرد و گفت: ورود کالاها به انبارهای اموال تملیکی کشور به شکل برخط انجام میگیرد که در واقع به شکل کاملاً متمرکز و برخط آنلاین قابلیت رصد هستند که این یک گام بسیار مهم در راستای شفافیت و جلوگیری از هر گونه تخلف و فساد است.
نظر شما