به گزارش ایرنا از بنیاد بین المللی غدیر حسین ظریفمنش روز دوشنبه -۲۱ خرداد- در حاشیه کمیته های اجرایی دهه امامت و ولایت گفت: همایش ها و جشنوارههای متعددی از سوی استان ها پیش بینی شده که بسیار ارزشمند است. جشنواره های متعدد شعر غدیر به زبان های فارسی، عربی، گیلکی، مازنی، کردی و ترکی بیانگر استفاده از هنر تأثیرگذار شعر برای ترویج فرهنگ غنی غدیر با گویش های مختلف است.
وی با بیان این که مقدمات لازم برای برگزاری ۱۱۰همایش علمی و کارگاه آموزشی غدیرشناسی در داخل و خارج از کشور فراهم شده، افزود: باید امسال مراسم میهمانی یا راهپیمایی غدیر و سفرههای گسترده کیلومتری روز عید سعید غدیر با کمیت و کیفیت بسیار بیشتری و البته با حفظ شئونات چهلمین روز شهدای خدمت برگزار شود اما این راهپیمایی کیلومتری نباید باعث شود که فضای ۱۰ روز برای غدیر و امیرالمومنین(ع) را از دست بدهیم.
ظریف منش افزود: باید در ۱۰ روز عید قربان تا روز عید غدیر محله ها و مساجد و پایگاه های بسیج و نهادها مراسم داشته باشند و قله کار ما روز عید غدیر است.
وی در مورد اطعام عید غدیر گفت: مانند سال های گذشته علاوه بر اطعام های میدانی غدیر، پویش «هر خانه یک پرچم» و پویش «هر خانه یک اطعام» را دنبال و برنامه ریزی کرده ایم. اطعام غدیر یک حرکت مردمی است و هر چند کمک و حمایت دستگاه های اجرایی و نهاد ها باید باشد اما مثل چند سال گذشته هیئات، مساجد و آحاد مردم باید فعال باشند.
این استاد دانشگاه افزود: با توجه به اینکه ائمه جمعه مرکز استان و نمایندگان ولی فقیه در استان ها و امام جمعه شهرستان ها، مسئول نمایندگی بنیاد غدیر هستند و بنیاد نقش هماهنگی و برنامه ریزی و هم افزایی را بر عهده دارد، لذا با ارشاد، هدایت و محوریت این بزرگواران از توان همه تشکیلهای مردمی، نهادهای انقلاب اسلامی و دستگاههای اجرایی برای پیشبرد اهداف خود که گرامیداشت با شکوه غدیر و تبیین فلسفه و حقیقت والای این عید است استفاده می کنیم.
نظر شما