به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از المیادین، رسانههای رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تجهیزات دفاعی حزبالله که در هفتههای اخیر از آنها رونمایی شد، تنها بخش کوچکی از تسلیحات هوایی آن است.
این رسانهها افزودند که ارتش رژیم صهیونیستی میداند که اگر با حزبالله وارد جنگ شود، این امر منجر به نابودی برخی اماکن و اصابت موشک به پایگاههای راهبردی این رژیم صهیونیستی میشود.
به نوشته این رسانه ها، حزب الله طی هشت ماه گذشته، هنوز از صدها موشک نقطهزن خود استفاده نکرده؛ موشکهایی که میتوانند چندین تن مواد منفجره را با خود حمل کنند.
رسانههای رژیم صهیونیستی همچنین نوشتند که بر اساس برآورد ارتش این رژیم، بعید نیست که حزبالله با پهپادهای گسترده اهدافی مهم در عمق سرزمینهای اشغالی را هدف قرار دهد. بخشی از عملیات پهپادی حزبالله به این مساله اختصاص داشت که قدرت نفوذ خود و توان هدف قرار دادن تاسیسات رژیم اسرائیل را در صورت گسترش درگیری بررسی کند.
بر اساس همین گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی این برآورد را کرد که حزبالله میتواند سامانههای پدافند هوایی را به چالش بکشد و تعداد گستردهای پهپاد پرتاب کند.
افسران ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کردند که حزبالله در تلاش است تا نقاط ضعف سیستمهای حسگر را بیابد و برد پروازی خود را کاهش دهد تا از شناسایی و رهگیری پهپادهایی که پرتاب میشود، جلوگیری کند.
این خبر در حالی منتشر می شود که پیش از این نیز تحلیلگران صهیونیست با اشاره به تحولات شمال سرزمین های اشغالی و جنگ رژیم اسرائیل با حزب الله، از استیصال مقامات سیاسی و نظامی تل آویو در این جبهه جنگ خبر دادند.
رسانه صهیونیستی معاریو در گزارشی درباره جبهه های شمالی رژیم صهیونیستی با لبنان نوشت: گزارش های هفتگی از منطقه شمالی از افزایش قابل ملاحظه شمار پهپادهایی حکایت دارد که حزب الله روانه شمال(سرزمین های اشغالی) می کند.
این رسانه ادامه داد: طی هفته گذشته حزب الله ۱۷ موشک دقیق، ۱۳۲ موشک با مسیر دورانی و ۵۳ پهپاد روانه جبهه شمالی کرده است. ما در جنگ واقعی با زیان های سنگین هستیم و این در حالی است که فرماندهان ارتش درباره جنگ تمام عیار در شمال مردد هستند.
«سلیمان مسوده» تحلیلگر امور نظامی شبکه «کان» رژیم صهیونیستی گفت: سران سیاسی اسرائیل تمایل چندانی برای جنگ در جبهه شمالی ندارند.
مسوده ادامه داد: این چه وضعی است، در حالی که ما روزانه شاهد تحولات در جبهه شمالی هستیم؟ سران سیاسی تاکید کردند که تا زمانی که آتش بس در غزه برقرار نشده و توافق مبادله اسیران به سرانجام نرسیده است، روی آوردن به جنگ در جبهه شمالی غیرممکن است.
در همین حال، «گئورا زیلتس» رئیس شورای منطقه الجلیل علیا به شبکه «کان» گفت: به نظر میرسد که جنگی میان تل آویو و بیروت رخ نخواهد داد. احدی در حال حاضر این را نمی خواهد، حتی اگر جنگ خود را تحمیل کند باز هم کسی به دنبال آن نیست.
حزبالله لبنان در چندماه گذشته در پی جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در نوار غزه و نسلکشی فلسطینیان در این منطقه، در کنار گروه های مقاومت فلسطین مواضع رژیم صهیونیستی را هدف قرار می دهد؛ موضوعی که سبب هراس صهیونیستهای شهرکنشین در این مناطق شده است.
نظر شما