به گزارش ایرنا، تولیت آستان قدس رضوی در این مراسم که به یاد شهید جمهور، آیت الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، گفت: هیچ نعمتی بالاتر از این نیست که شیعه ائمه اطهار (ع) باشیم، این سرمایه بزرگی است و هیچ فردی دست خالی از زیارت آن امام همام بازنمی گردد، به هر میزان که قابلیت داشته باشید از نورانیت و معرفت ائمه اطهار بهره میگیرید.
حجت الاسلام احمد مروی افزود: هر مقدار که میزان معرفت و شناخت ما از ائمه اطهار بیشتر شود، به همان میزان عشق و علاقه و ارادت مان و پیروی و تبعیت از آنان بیشتر می شود. همه سعادت و خوشبختی ما در پیروی کردن از این بزرگواران است.
وی با تاکید بر رعایت آداب زیارت توسط زائران مانند پوشیدن لباس پاکیزه و ذکر گفتن در مسیر حرکت به سمت حرم امام حسین (ع) ادامه داد: زیارت فرصت خودسازی است، لذا نباید فقط به مناسک آن بسنده کرد، این زیارت ها و تشرف ها را فرصتی برای خودسازی بدانیم و برای تربیت و تهذیب نفس و رفع آلودگیهای باطنی تلاش کنیم.
وی توجه به ظلم ستیزی امام حسین(ع) را از دیگر موارد مهم در زیارت حرم ایشان برشمرد و بیان کرد: عاشقان آن حضرت همانند او ظلم ستیز هستند، لذا نباید نسبت به مردم غزه و ظلمی که به مردم مظلوم فلسطین میشود، بی تفاوت بود.
۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر پیادهروی تا کربلا
مدیر کاروان پیاده مشهد - کربلا نیز در حاشیه این مراسم گفت: در بیست و سومین حرکت این کاروان ۱۳۰ نفر از استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، اصفهان، تهران، بوشهر، گلستان و چهار محال بختیاری حضور دارند که میانگین سنی آنان ۴۰ تا ۵۰ سال است.
محمد رجبی افزود: کوچکترین عضو این کاروان ۱۲ ساله و بزرگترین عضو آن ۸۰ ساله است، به طور معمول هر سال ۸۰ درصد از اعضای این کاروان را افراد جدید تشکیل میدهند، این کاروان در مسیر رفت ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر را به صورت پیاده طی کرده و از استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، چهارمحال بختیاری و خوزستان عبور میکنند.
وی بیان کرد: هدف از اعزام این کاروان جهاد تبیین و نشر آموزههای مکتب امام حسین (ع) است، رفت و برگشت کاروان مزبور ۸۰ روز به طول می انجامد و تا اربعین در کربلا حضور دارند، در روز پایانی ماه صفر و همزمان با سالروز شهادت امام رضا(ع) وارد مشهد شده و مورد استقبال مردم قرار میگیرند.
نظر شما