دکتر سیامک رضوان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پنج تیم شامل چهار اکیپ ثابت و یک اکیپ سیار با حضور سه دامپزشک، چهار بازرس بهداشت گوشت و سه ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه و نقاط تعیین شده در شهرستان برای ذبح دام مستقر میشوند و خدمات رایگان به مردم ارائه میدهند.
وی بیان کرد: تیمهای دامپزشکی از صبح روز عید قربان فعالیت خود را در کشتارگاهها و برخی نقاط مشخص در شهرستان آغاز خواهند کرد.
رئیس دامپزشکی کاشان بیان کرد: برای جلوگیری از انتقال بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان بخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه میشود مردم دامهای خود را در کشتارگاه یا مکانهای تعیین شده با نظارتهای بهداشتی و شرعی ذبح کنند.
وی با تاکید بر اینکه گوشت باید ۲۴ ساعت و جگر ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف شود، افزود: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال، خطر انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بین میرود.
وی همچنین توصیه کرد که هنگام آمادهسازی و قطعه بندی گوشت از دستکش و لوازم حفاظت فردی استفاده و پس از اتمام کار، تمام لوازم کار، شست و شو و ضدعفونی شود.
رضوان ادامه داد: همچنین مردم از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری کنند و در زمان طبخ بویژه جگر از مغز پخت بودن آن قبل از مصرف اطمینان داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه بدلیل احتمال انتقال بیماریهایی از دام به انسان، هرگونه کشتار خارج از کشتارگاه و چرخه نظارتی دامپزشکی ممنوع است، گفت: انتظار میرود به این موضوع اهمیت داده شود و در صورت وجود هرگونه پرسش از طریق شماره ۱۵۱۲ با کارشناسان دامپزشکی شهرستان ارتباط برقرار و مشاوره لازم را دریافت کنند و در صورت نیاز، بازرسان بهداشتی دامپزشکی در محل حضور خواهند یافت.
کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، پرجمعیتترین شهر اصفهان پس از مرکز استان و بیست و هشتمین شهر پرجمعیت ایران محسوب میشود.
نظر شما