به گزارش ایرنا، بهروز قوامیفر روز شنبه در آیین رهاسازی ۴۵۰ هزار قطعه انواع بچه ماهی بومی در بوستان ساحلی علی مالک دزفول افزود: رهاسازی بچه ماهی بومی به منظور بازسازی ذخایر ماهیان رودخانه دز به طور مستمر انجام میشود.
وی با تجلیل از توجه قضات دزفول برای صدور احکام قضایی جایگزین حبس بیان کرد: تاکنون ۲۳ هزار قطعه انواع ماهی از طریق احکام قضایی جایگزین حبس توسط محکومان قضایی در رودخانه دز رهاسازی شده است.
رییس اداره شیلات دزفول با دعوت از سازمانهای مردم نهاد و خیران محیط زیست برای خرید بچه ماهی و رهاسازی آنها در رودخانههای دزفول زیر نظر اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان گفت: ورود خیران محیط زیست نقش کلیدی در حفط محیط زیست و بهسازی ذخایر ماهیان بومی شهرستان دارد.
قوامی فر، خوزستان را قطب شیلات کشور دانست و گفت: برگزاری جشنوارههای مختلف از جمله ماهی گیری با قلاب و طبخ ماهیان به منظور فرهنگ سازی برای گرایش بیشتر مردم به مصرف ماهی و افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوادهها است.
وی سرانه مصرف ماهی در ایران را پایین تر از میانگین جهانی دانست و افزود: میانگین مصرف ماهی در خوزستان ۱۸.۵ کیلوگرم است حال آنکه میانگین جهانی در این زمینه برای هر فرد ۲۵ کیلوگرم است.
به گزارش ایرنا، همچنین در حاشیه این آیین، مسابقه ماهی گیری با قلاب برگزار و افرادی که موفق به صید سنگین ترین ماهی شدند، مورد تقدیر قرار گرفتند.
طی ۱۶ ماه گذشته از اسفندماه ۱۴۰۱ تا امروز بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه بچه ماهی در رودخانههای دزفول رهاسازی شده است.
۲۵۰ هزار قطعه ماهی شهریور سال گذشته، ۲۰۰ هزار قطعه دی ماه ۱۴۰۲ و ۴۰۰ هزار قطعه در اسفند ۱۴۰۱ در نقاط مختلف رودخانه دز رهاسازی شده است.
نظر شما