به گزارش ایرنا، اسدالله عباسی شامگاه شنبه در جلسه شورای ملی طرح توسعه زنجیره ارزش راهبردی که به صورت ارتباط تصویری با احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: برخی از این محصولات همانند چای، کیوی، مرغ، فندق و ماهیان خاویاری در رتبه نخست کشور قرار دارد.
وی با بیان اینکه باید تلاش بیشتری کنیم تا سایر محصولات استان گیلان نیز جزو رتبه های برتر کشور قرار گیرد، افزود: در این راستا باید بر اساس دانش پایه حرکت کنیم تا در میزان تولید و کیفیت محصولات، تغییراتی ایجاد شود.
استاندار گیلان ادامه داد: بر این اساس باید از اساتید و نخبگان در این امر بیش از پیش بهره ببریم که به عنوان مثال در تولید کیوی تحقیقات خوبی انجام شده و امروز کشاورزانی که این محصول را تولید می کنند، از وضعیت تولید و درآمد آن رضایت دارند.
عباسی اضافه کرد: البته باید شرایطی فراهم شود که جهش تولید را در محصولات خود شاهد باشیم و در این بخش باید هدفگذاری مناسبی داشته باشیم تا به افزایش مناسبی در بخش تولیدات خود دست یابیم و شاهد توسعه سایر فعالیت ها به خصوص در حوزه گردشگری باشیم.
وی به لزوم معرفی بهتر و بیشتر تولیدات گیلان نیز اشاره و بیان کرد: در بخش زنجیره ارزش، باید تولیدات ما به خوبی برندسازی تا محصولات بیش از پیش در کشور شناخته شوند زیرا کیفیت اکثر محصولات این استان بسیار مناسب است.
استاندار گیلان به سرمایهگذاری مناسب در سایر بخش ها نیز اشاره کرد و افزود: علاوه بر تلاش بر افزایش تولیدات کشاورزی، باید در بخش های نساجی، اقتصاد دریامحور و صنایع دستی نیز فعالیت بیشتری داشته باشیم و در این راستا مهارت آموزی را جدی بگیریم.
نظر شما