به گزارش ایرنا، سیدرضا مرتضوی روز یکشنبه در یکصد و سی و هفتمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان افزود: شرکتهای صنعتی، تولیدی و اقتصادی باید بر اساس تفاهمنامههای مصرف انرژی و بر مبنای برق مصرفی پایه واحدهای صنعتی و یا شهرکهای صنعتی پیش روند.
وی تاکید کرد: اگر تعهدی بین شرکت توزیع برق و صنایع اقتصادی در زمینه انرژی مصرف انرژی پاک و سپس قطعی برق وجود داشته باشد، این تعهد باید توسط وزرات نیرو جبران شود.
مرتضوی گفت: همچنین با توجه به این شرایط، تصمیمگیری فوری در باره ظرفیت سوخت دیزلژنراتورهای واحدهای صنعتی ضروریست.
استاندار اصفهان همچنین در باره زمینه سرمایهگذاری مشترک بین استانهای اصفهان و سیستان و بلوچستان گفت: در این زمینه به گزارشهای عمیقتر و دقیقتر نیازمندیم تا فعالان اقتصادی اصفهان با توجه به مطالعات اقتصادی دریا، گردشگری، کشاورزی و معدن و سایر حوزهها در باره آن تصمیمگیری کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز که در این جلسه حضور داشت، مجموعه اقتصاد دریا و پرورش ماهی و آموزش ۱۰ هزار نفر در این زمینه، توسعه اقتصاد گردشگری و وجود سواحل بینظیر، زمین مستعد با بالاترین سود برای احداث پتروشیمی و فولاد را از فرصتهای بکر استان متبوع خود عنوان کرد.
محمد کرمی با تاکید براینکه سیستان و بلوچستان، استان محرومی نیست، تاکید کرد: اصفهان در بسیاری از زمینههای تجاری از جمله سرمایهگذاری در صنعتسنگ، سیمان، سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه و ۳ بندر سیستان و بلوچستان میتواند سرمایهگذاری و روابط تجاری خوبی با این خطه داشته باشد.
وی، ظرفیت اقتصاد دانشبنیان و توسعه مراکز آموزش عالی را از دیگر ظرفیتهای نهفته این استان برای فعالان اقتصادی اصفهان برشمرد.
به گزارش ایرنا، این نشست با بررسی آخرین وضعیت ناترازی انرژی برق در استان و رویههای جاری در زمینه کنترل ناترازی بخصوص محدودیتهای ایجاد شده برای واحدهای تولیدی و تبادل نظر فعالان اقتصادی برگزار شد.
نظر شما