دکتر یونس احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این میادین گروه های نظارت بهداشتی و شرعی بر سلامت و همچنین ذبح شرعی دام نظارت می کنند.
وی افزود: میادین عرضه و ذبح دام برای عید قربان در تمام شهرستان های استان ایجاد شده است تا دام قربانی زیر نظر دامپزشکان و بازرسان بهداشتی و شرعی ذبح شود.
احمدی اضافه کرد: نظارت بر عرضه و ذبح دام از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ ظهر روز عید قربان توسط تیمهای دامپزشکی در این کشتارگاهها انجام میشود.
وی ادامه داد: در این اماکن تیم های ثابت نظارتی استقرار دارند و تیمهای سیار نیز در این مقطع زمانی به صورت سیار آماده بررسی لاشه دام ذبح شده در منازل هستند.
به گفته احمدی در شهر ایلام با توجه به عدم فعالیت کشتارگاه، یک جایگاه با همکاری شهرداری ایلام در مسیر بلوار شهید سلیمانی در جاده مهران برای ذبح احشام در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در سایر شهرستان های استان نیز ذبح دام در کشتارگاه های وابسته به شهرداری های آن مناطق انجام می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام بیان کرد: افراد در صورت برخورد با هر لاشه مشکوک مورد را جهت بررسی کارشناسان به شماره تماس ۱۵۱۲ دامپزشکی اطلاع دهند.
احمدی به مردم توصیه کرد: باتوجه به وجود بیماری های مشترک دام و انسان، دام قربانی خود را از میدان گاه های مورد تایید این اداره کل تهیه و ذبح کنند.
به گزارش ایرنا، برای عید قربان امسال ۳۸ تیم نظارت بهداشتی و شرعی شامل ۱۹ گروه ثابت و ۱۹ گروه سیار به استعداد ۶۵ نفر دامپزشک، روحانی و بازرس فرایند نظارت بر ذبح احشام را بر عهده دارند.
بیش از ۸۰۰ بیماری مشترک بین انسان و دام شناسایی شده است.
نظر شما