به گزارش ایرنا از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد، عقوب رضائی دوشنبه شب اظهار کرد: کنترل پشه آئدس و تب دانگی ساده نیست و نیاز به همکاری همه جانبه دارد.
وی افزود: مردم باید در زمینه کنترل پشه آئدس همکاری کنند؛ چرا که بهسازی محیط در کنترل این بیماری مهم ترین عامل است.
معاون شبکه بهداشت و درمان لامرد با بیان اینکه بهسازی محیط از زیاد شدن پشه آئدس جلوگیری می کند، ادامه داد: راه انتقال این بیماری به رغم بسیاری از بیماریهای ویروسی دیگر، از راه تنفس نیست و تنها پشه آئدس که فرد بیمار را نیش زده، با نیش زدن به افراد دیگر، این بیماری را منتقل میکند.
رضائی درباره اقدامات انجام شده در این زمینه گفت: برای صید پشه آئدس در مناطق مختلف شهرستان لامرد تله گذاری شده اما تاکنون این نوع پشه در این شهرستان صید نشده است.
معاون بهداشت شبکه بهداشت گفت: تاکنون انتقال محلی این بیماری در لامرد ثبت نشده و همه بیماران مبتلا به تب دانگی در لامرد افرادی هستند که به کشورهای حوزه خلیج فارس مسافرت داشته اند و جملگی این افراد در این کشورها به این بیماری مبتلا شده اند.
وی توصیه کرد افراد در صورت مسافرت به کشورهای عربی حوزه خلیجفارس و داشتن علائم بالا، به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کرده و پزشک خود را از سابقه مسافرت آگاه کنند.
به گزارش ایرنا، «تب دنگی» نوعی بیماری است که از طریق نیش پشه آئدس به انسان منتقل میشود و اخیرا مواردی از ابتلا به آن در برخی از هموطنان مسافر کشورهای حاشیه خلیج فارس شناسایی شده است. البته انتقال این بیماری از طریق انسان به انسان امکان پذیر نیست و بروز بیماری بر اثر گزش پشه اتفاق می افتد.
علائم این بیماری سردرد، کمردرد و پشت درد، تب معمولاً شدید و در برخی موارد خارش و جوش در قسمتهای مختلف بدن است.
نظر شما