مدیرکل غله: بیش‌از ۱۶ هزار تُن گندم در قم به صورت تضمینی خریداری شد

قم - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: در جریان خرید تضمینی گندم از کشاورزان استان تا پایان خردادماه، بیش از ۱۶ هزار تُن محصول از گندمکاران خریداری شد.

سعید محمدی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا پیرامون این موضوع بیان داشت: در همین رابطه ۱۶ هزار و ۷۵ تُن گندم کشاورزان استان در قالب یک‌هزار و ۹۵۱ محموله در ۲ مرکز سیلوی ملکی شهید نخعی و همچنین مرکز خرید شرکت تعاونی جعفرآباد قم به صورت تضمینی خریداری شد.

وی افزود: تمامی محموله‌های گندم‌ وارد شده به مراکز خرید استان با درنظر گرفتن استانداردهای کیفی مورد نظر بررسی می‌شوند و در محیط نگهداری نیز همه شرایط برای حفظ کیفیت گندم‌ها فراهم است و در این خصوص ارزیابی‌های لازم به صورت مستمر توسط کارشناسان گروه کنترل کیفیت صورت می‌گیرد.

گفتنی است با توجه به برآوردی که توسط سازمان جهاد کشاورزی استان انجام شده سطح زیرکشت گندم ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار است که از این میزان پنج‌ هزار و ۴۰۰ هکتار گندم آبی و یک‌هزار و ۱۰۰ هکتار گندم دیم می‌باشد. در همین رابطه پیش‌بینی می‌شود که ۲۲ هزار تُن گندم در قم تولید شود.

اطلاعات بانکی کشاورزانی که محصول خود را به مراکز خرید تضمینی گندم استان تحویل داده‌اند به صورت روزانه بارگذاری می‌شود تا در اولین فرصتی که تامین اعتبار انجام شد، مبلغ مورد نظر به گندمکاران پرداخت شود.

امسال قیمت خرید تضمینی هرکیلوگرم گندم معمولی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم گندم دروم ۱۸ هزار تومان تعیین شده‌است.

گندم مورد نیاز استان قم در سیلوی بِتُنی ۱۱۰هزار تُنی شهید آصف نخعی که در جنوب غربی شهر قم در محور قم ـ سلفچگان قرار دارد، ذخیره می‌شود؛ این سیلو از امکانات و تجهیزات کامل تخلیه و بارگیری گندم برخوردار است.

آزمایش‌های انجام شده توسط نهادهای نظارتی همچون اداره کل استاندارد نشان می‌دهد آرد توزیع شده در میان نانوایی‌های استان از کیفیت لازم برخوردار است و در ادامه نانوایان عزیز قمی نیز تلاش می‌کنند با مهارت بالای خود، نان با کیفیتی را به دست مردم برسانند، به نحوی که مسئولان حوزه آرد و نان قم بیان می‌کنند نان های تولید شده در این استان به‌خصوص نان سنگک از بهترین نان‌های کشور است.

به طور کلی حدود ۹۰۰ نانوایی در سطح شهر و مناطق مختلف استان قم فعال است و نانوایان در این استان انواع نان های مورد علاقه مردم را تولید می‌کنند. پنج کارخانه تولید آرد نیز در قم فعال است و میزان آرد مصرفی نانوایی‌ها در این استان در هر ماه بیش از ۱۰ هزار تُن است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha