به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل قربانی روز پنجشنبه در نشست شورای هماهنگی بانکهای گناباد افزود: بر اساس قانون بانک ها باید ۲۰ درصد از منابع داخلی خود را به بخش کشاورزی اختصاص دهند ولی برخی از بانکها به این مساله پایبند نیستند و بیشتر منابع اعتباری خود را به بخشهای مسکن و خدمات تخصیص می دهند.
وی از سیستم بانکی گناباد خواست که با اختصاص درصد بیشتری از منابع اعتباری خود به بخش کشاورزی و از جمله حفر چاههای کشاورزی و اجرای طرح های نوین مانند احداث گلخانه و غیره در جهت رونق تولید نقش بیشتری داشته باشند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد نیز گفت: اختصاص ۳۰ درصد تسهیلات بانکی این شهرستان به بخش تولید ناکافی است.
هادی ایزدی تصریح کرد: با وجود نقش مهم تولید و کارآفرینی در اشتغالزایی و رونق اقتصادی باید سهمیه منابع اعتباری تسهیلات به تولید افزایش یابد تا شاهد سرعت بخشی در روند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در منطقه باشیم.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد نیز بیان کرد: دیرکرد بازپرداخت اقساط تسهیلات توسط برخی از متقاضیان و دریافت کنندگان وام ، مشکلات مهم سیستم بانکی این شهرستان به شمار می رود.
ابوالفضل شاکری افزود: با توجه به محدودیت منابع بانکها دیرکرد در بازپرداخت اقساط تسهیلات موجب کندی در روند پرداخت این منابع به سایر متقاضیان در دیگر بخشهای اقتصادی و تولیدی و خدماتی می شود.
وی بدون اشاره به حجم بالای مطالبه های بانکی گناباد بابت دیرکرد در بازپرداخت اقساط تسهیلات ادامه داد: هر اندازه تسهیلات سر موعد مقرر و یا بدون دیرکرد پرداخت شود، توانایی بانک ها در پرداخت اقساط تسهیلات افزایش می یابد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد گفت: ۷۰ درصد منابع بانکی این شهرستان در قالب تسهیلات در بخش مسکن و ۳۰ درصد به بخشهای تولیدی و خدمات و صنعت و معدن و تجارت و کشاورزی اختصاص می یابد.
افزون بر ۳۰ شعبه بانکهای دولتی و خصوصی در شهرستان گناباد فعال است.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است.
نظر شما