به گزارش ایرنا از سازمان تأمیناجتماعی، میرهاشم موسوی با اشاره به اینکه پیش از این در مقاطعی شاهد تأخیرات چندین ماهه در بازپرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد سازمان تأمیناجتماعی بودیم، گفت: در دولت مردمی سیزدهم، در هر ماه شاهد پرداخت مطالبات جاری و بخشی از مطالبات انباشته مربوط به ماههای قبل مراکز طرف قرارداد بودیم و با پرداخت اخیر، سازمان تأمیناجتماعی در عمل در مورد بازپرداخت اسناد رسیدگی شده مراکز دانشگاهی به روز شده است.
وی افزود: در دولت شهید جمهور بهواسطه تأدیه مناسب مطالبات سازمان تأمیناجتماعی از دولت که از مسیر واگذاری شرکتهای مناسب انجام شد؛ شاهد اتفاقات و دستاوردهای بیسابقهای در حوزه تأمیناجتماعی بودیم که ازجمله میتوان به حمایت بینظیر این دولت از سازمان تأمیناجتماعی و فراهم شدن امکان تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی این سازمان به نظام بانکی اشاره کرد.
موسوی ادامه داد: اتفاق بینظیر دیگر در این دولت تسویه همه مطالبات مراکز طرف قرارداد دولتی و دانشگاهی طرف قرارداد بر مبنای اسناد رسیدگی شده است که پرداخت این مطالبات با تجمیع منابع از پنجشنبه (۳۱ خرداد) آغاز شده است و ظرف چند روز آینده خاتمه می یابد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی همچنین گفت: تسویه مطالبات مراکز طرف قرارداد به مبلغ ۲۳۰ هزار میلیارد ریال در تاریخ چندین ساله اخیر سازمان تأمیناجتماعی بیسابقه است.
به گفته مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، در این مرحله از پرداختها، ۱۲۵ هزار میلیارد ریال بدهی رسیدگی شده دانشگاههای علوم پزشکی بههمراه ۵۰ هزار میلیارد ریال مطالبات مربوط به اسناد رسیدگیشده داروخانهها و ۲۸۰۰ میلیارد ریال مطالبات قطعیشده طرح پزشک خانواده تسویه خواهد شد.
موسوی افزود: ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مطالبات اسناد رسیدگیشده مراکز دیالیز و ۴۴ هزار میلیارد ریال هم بابت ۴ ماه مطالبات بخش خصوصی طرف قرارداد نیز شامل پزشکان و مراکز پاراکلینیکی بخش خصوصی که اسناد آن رسیدگی شده، پرداخت میشود و از مطالبات بخش خصوصی طرفقرارداد عدد اندکی باقی مانده است که در ماههای آینده آن هم بهروزرسانی خواهد شد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی همچنین گفت: تأمین ۲۳۰ هزار میلیارد ریال برای تسویه مطالبات مراکز ظرف قرارداد، کاری بسیار عظیم و بیسابقه است که در استمرار خدمات شهید جمهور و برای ارائه خدمات بهتر به مردم در حوزه سلامت و با همکاری ارزشمند دولت و سازمان برنامه و بودجه امکان پذیر شد.
وی ادامه داد: انتظار داریم دانشگاههای علوم پزشکی و داروخانههای طرف قرارداد نیز با این منابع دریافتی، بدهیهای خود به شرکتهای تولید و توزیع دارو را پرداخت کنند چراکه گردش مالی در حوزه تولید، توزیع و ارائه دارو، بسترساز ارائه خدمات بهتر به مردم و بیمهشدگان تأمیناجتماعی شود.
موسوی ابراز امیدواری کرد که دانشگاههای علوم پزشکی، بخشی از مطالبات پزشکان، پرستاران و سایر اعضای کادر زحمتکش سلامت را نیز پرداخت کنند تا انگیزه خدمت عالان سلامت به مردم تقویت شود.
نظر شما