مهدی رستمی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میان ۲۰۰ کیلومتر از شبکه فشار ضعیف برق بهسازی و ولتاژ آن ارتقا یافت و ۴۰ کیلومتر از شبکه فشار متوسط فرسوده و یا در مسیر سیلاب اصلاح و مقاوم سازی شد.
وی اصلاح و بازسازی و افزایش پایداری و کیفیت شبکه برق ۵۲ روستا در قالب طرح بهارستان و هوشمند سازی سه هزار و ۱۲۶ اشتراک برق در ۴۴ نقطه از این شهرستان را از دیگر خدمات برشمرد.
رییس اداره برق گناباد با اشاره به ساخت ۲ پست فوق توزیع ۱۳۲ کیلوولتی در ناحیه صنعتی کوثر و در مجاورت پلیس راه گناباد برای تامین برق مشترکان جدید این شهرستان گفت: افزون بر ۱۰۰ نیروگاه خورشیدی در مقیاس کوچک (پنل خورشیدی)با هدف اشتغال زایی و کمک به تولید برق پایدار در شهرستان گناباد راه اندازی و عملیات اجرایی ۱۰ نیروگاه خورشیدی در محل چاههای کشاورزی این شهرستان آغاز و سه نیروگاه در این بخش به شبکه برق متصل شد.
رستمی پور افزود: صد در صد شبکه برق شهر روشناوند از توابع بخش مرکزی این شهرستان در دولت سیزدهم اصلاح و بازسازی و برق سایتهای نهضت ملی مسکن گناباد شامل سایتهای دانشجو، زعفرانیه، تکوین آرمه، سپهر شرق ،کارگران و کاخک تامین و ۶ کیلومتر شبکه روشنایی معابر بلوار شهید سردار سلیمانی حد فاصل گناباد تا بیدخت به عنوان درخواست ۲۰ ساله مردم ساخته شد.
وی ادامه داد: در راستای توسعه اشتغال و کارآفرینی برق اشتراک افزون بر ۱۶۰ واحد تولیدی و کارآفرینی در گناباد طی دولت سیزدهم تامین و توسعه یافت.
۵۱ هزار و ۹۹۳ مشترک در مناطق شهری و روستایی گناباد از نعمت برق برخوردار هستند.
نظر شما