لاریجانی: مردم سالاری دینی با حضور مردم پای صندوق‌های رأی حاصل می‌شود

تهران- ایرنا- رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مساله انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران علاوه بر اینکه حق مردم را در سرنوشت خودشان متجلی می‌کند یک جهت ایمانی هم دارد و آن اینکه مردم سالاری دینی با حضور پای صندوق‌های رأی حاصل می شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «آیت الله صادق آملی لاریجانی» روز جمعه بعد از انداختن رای خود به صندوق در جمع خبرنگاران در مورد اهمیت حضور مردم پای صندوق‌های رأی گفت: نظام جمهوری اسلامی نطام بی بدیلی است و نظام های سیاسی دنیا نیز متشکل از جمهوریت و اسلامیت ، جمهوریت اش با حضور مردم پای صندوق‌های رأی و شرکت در سرنوشت خودشان است و لذا از مقدمات مردم سالاری دینی است که مردم در تعیین سرنوشت خودشان شرکت کنند.

آملی لاریجانی افزود: در نظام جمهوری اسلامی در خصوص ریاست جمهوری در اصل ۶۰ اعمال قوه مجریه به جز مواردی که مستقیما برعهده رهبری است ، از طریق رئیس جمهور است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حضور مردم پای صندوق‌های رأی تجلی همبستگی اجتماعی است که مساله مهمی در تمام جوامع است به خصوص در جامعه ما که پیام مهمی برای بیگانگان دارد که مردم به سرنوشت خودشان اهتمام دارند و همبستگی در کاری که وطیفه خود می دانند لذا در جمهوری اسلامی رأی دادن برای تحقق جامعه ایمانی و مردم سالاری دینی است .

آملی لاریجانی افزود: همه ما موظفیم و البته دارای حق هستیم که در انتخابات شرکت کنیم و به دنیا نشان دهیم که مردم پای ارزش‌های انقلاب ایستاده اند و ارزش‌های انقلاب، عدالت و آزادی است و نشان می دهد مردم در سرنوشت خودشان ذی حق هستند.

وی با بیان اینکه امید است با حضور حداکثری مردم، نظام جمهوری اسلامی در دنیا بتواند اقتدار خودش را نشان دهد، تصریح کرد: سطح امنیت ملی ما با حضور مردم ارتقا پیدا می کند و ان شاالله خداوند آنچه خیر است برای مردم مقدر کند و ما مطمئنیم مردم برای تعیین سرنوشت خود اهتمام دارند.

به گزارش ایرنا، چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری راس ساعت ۸ صبح امروز جمعه - هشتم تیرماه - در ۵۸ هزار و ۶۴۰ شعبه اخذ رای در سراسر ایران آغاز شد که از این تعداد ۳۴ هزار و ۵۲۲ شعبه شهری، ۲۴ هزار و ۱۱۸ شعبه روستایی، ۴۳ هزار و ۴۲۵ شعبه ثابت و ۱۵ هزار و ۲۱۵ شعبه سیار است.

همچنین ۳۴۴ شعبه اخذ رای در نقاط مختلف جهان برای انتخاب نهمین رئیس‌جمهور در سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها در نظر گرفته شده است.

برای برگزاری انتخابات امروز ، بیش از ۸۰۰ هزار نفر از اقشار مختلف مردم حضور فعال دارند که همگی آموزش های لازم را دیده اند و هر یک از نامزدهای انتخابات نیز می توانند دو نماینده مستقر در ستاد انتخابات کشور داشته باشند.

مدارک لازم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، تنها شناسنامه و کارت ملی است و در شعب اخذ رای خارج از کشور نیز رای گیری با گذرنامه قابل انجام است.

بر اساس اعلام ستاد انتخابات وزارت کشور در این انتخابات با توجه به محدودیت های که در قانون انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد، رای گیری تنها با تعرفه های کاغذی انجام می شود و همچنین در این دوره، احراز هویت به روال گذشته الکترونیکی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha