دانشگاه ملی مهارت همدان میزبان جشنواره کشوری قرآن و عترت

همدان- ایرنا- مرحله نهایی سی و یکمین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت به میزبانی دانشگاه ملی مهارت استان همدان از ۱۲ تا ۱۶ تیر ۱۴۰۳ برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس دانشگاه ملی مهارت استان همدان روز یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: از همه استان ها در رشته های مختلف هنری، ادبی، فرهنگی، آوایی و پژوهشی در این جشنواره فرهنگی و هنری حضور دارند.

محمدعلی کاظمی افزود: هفت هزار و ۵۰۰ نفر در مرحله مقدماتی این جشنواره شرکت کردند که ۴۰۰ نفر به مرحله نهایی راه یافتند که سهم همدان شرکت ۶۰۰ دانشجو در بیست و یکمین جشنواره فرهنگی هنری قرآن و عترت و راهیابی ۷۰ نفر به مرحله نهایی است.

وی ادامه داد: آزمون و امتحان کتبی از ۱۲۰ نفر از راه یافتگان به مرحله نهایی این جشنواره دریافت می شود و مابقی به صورت عملی در ۳۱ رشته از جمله بخش آوایی، صوت، گرافیک، طراحی، عکاسی، پژوهش محور و دیگر رشته ها به رقابت می پردازند.

رییس دانشگاه ملی مهارت استان همدان بیان کرد: در هر حوزه از متخصصان، نفرات برتر دانشگاهی، خبرگان غیر دانشگاهی و اعضای هیات علمی به عنوان داور این جشنواره استفاده شد و در هر رشته سه داور نسبت به طراحی سوال اقدام کردند.

کاظمی اظهارکرد: هزینه برگزاری این جشنواره بر اساس تفاهم نامه با سازمان مرکزی دانشگاه ۳۰ میلیارد ریال منعقد شده است.

وی یکی از اهداف برگزاری این جشنواره را معرفی همدان به عنوان تاریخ فرهنگ و تمدن ایران زمین به مدعوین دانست و گفت: در این راستا دانشجویان با حضور و بازدید از اماکن فرهنگی و تاریخی، سفیرانی برای معرفی ظرفیت های گردشگری همدان در استان محل سکونت می شوند.

دانشگاه ملی مهارت همدان میزبان جشنواره کشوری قرآن و عترت

رییس دانشگاه ملی مهارت استان همدان بیان کرد: این دانشگاه با هفت دانشکده و سه آموزشکده دارای ۶ هزار دانشجو در ۴۳ رشته مقطع کاردانی و ۲۱ رشته کارشناسی است.

کاظمی یکی از مهمترین ماموریت های این دانشگاه را مهارت آموزی و تربیت تکنسین ماهر به عنوان حلقه مفقوده بخش صنعت عنوان و بیان کرد: تکنسین های ماهر نیروهای توانمند و کلیدی همه واحدهای صنعتی به شمار می روند.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت مهارت آموزی در جهان، دانشگاه های کشورهای مختلف دنیا از آموزش به صورت تئوری خارج و به سمت مهارت محور رفتند.

رییس دانشگاه ملی مهارت استان همدان افزود: همه دانش آموختگان این دانشگاه مشغول به کار می شوند برخی مواقع پیش از فارغ التحصیلی همزمان با تحصیل در یک واحد تولیدی به عنوان تکنسین مشغول به حرفه آموزی و فعالیت شده و حقوق هم دریافت می کنند.

کاظمی ادامه داد: برخی مواقع وقتی درخواست های برای تامین نیروی مورد نیاز فنی از سوی واحدهای صنعتی به این مجموعه می رسد، نیروی برای معرفی نداریم چرا که اغلب آنها مشغول به فعالیت شدند.

وی با بیان اینکه هم اینک واژه بورس صنعت مطرح است توضیح داد: این بدان معناست که صنعت میزان نیروی مورد نیاز خود را در رشته های مختلف به دانشگاه اعلام کرده است یعنی پیش از فارغ التحصیلی دانشجو او را برای فعالیت در واحد صنعتی رزرو می کند.

رییس دانشگاه ملی مهارت استان همدان اضافه کرد: کنسرسیوم اشتغال همدان متقاضی نیروی مهارتی تا پنج سال آینده هستند اما تعداد دانشجویان این دانشگاه با میزان تقاضا یکسان نیست و کمتر از نیاز بازار کار است.

کاظمی با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد دانش آموختگان این دانشگاه در مشاغل و حرفه های مرتبط مشغول به فعالیت می شوند گفت: تضمین بودن فرصت شغلی برای دانشجویان این دانشگاه ملی مهارت، انگیزه ای در جوانان برای تحصیل در این مرکز علمی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha