عشایر سیستان و بلوچستان سالانه ۴۰۰ تن گوشت تولید می‌کنند

زاهدان - ایرنا - مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان گفت: عشایر این استان سالانه بطور متوسط حدود ۴۰۰ تن گوشت و ۷۰۰ تن شیر شتر تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند.

شیرزاد کمالی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عشایر سیستان و بلوچستان با داشتن جمعیت بالای شتر جایگاه مهم نگهداری شتر در مناطق عشایری کشور را دارا هستند.
وی ادامه داد: با توجه به تاکید سازمان عشایری کشور مبنی بر تشکیل میز شتر جهت حمایت از عشایر و افزایش درآمد خانوارهای عشایری استان، مقرر شد ۲ حلقه چاه مالداری و انتقال آب از طریق لوله گذاری و احداث منبع ذخیره آب و همچنین تامین برق مورد نیاز در مرحله اول و تا پایان سالجاری در منطقه دشت کاسکین اجراء و عملیاتی شود.
مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان گفت: عشایر جمعیت محدودی هستند اما تاثیرگذاری و حجم بالای فعالیت‌های آنان بسیار فراوان و تولیدات بالای این جمعیت کم، نشانگر عزم سترگ در زنان و مردان عشایری و سختکوشی آنان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha