نصرالله صفری روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این دوره در قالب طرح شهید آوینی با حضور ۳۵ نفر از علاقمندان به نویسندگی، نویسندگان و داستان نویسان و تدریس "هدی حشمتیان" از نویسندگان مطرح برگزار شد.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کنگاور؛ پرورش و آموزش نویسندگان و آینده سازان ادبی کشور، کشف استعدادهای جوان و خلق آثار جدید و پر محتوی در حوزه های مختلف ادبی را از جمله اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی عنوان کرد.
وی گفت: برگزاری چنین کارگاه های آموزشی در شهرستان کنگاور باعث افزایش تجربه و مهارت نویسندگان خواهد شد.
او همچنین با بیان اینکه نویسندگان می بایست در هنر خود ساختار، معنا و واژگان را فرا گیرند و کلمات عربی را از فارسی حذف کنند، افزود: امروزه بخش زیادی از اشعار و نکات نغز در ادبیات فارسی برگرفته از زبان عربی است که ما نباید اجازه دهیم کلمات بیگانه وارد زبان فارسی شود و در واقع فارسی را پاس بداریم.
داستان بیان متوالی حوادث در گستره زمانی است که نویسنده انعکاس زندگی خود و جامعه را در قالب داستان بیان می کند و به اجزاء و عناصر تشکیل دهنده در داستان می پردازد.
برای نگارش یک داستان عناصر آن، اجزای بنیادین تشکیل دهنده داستان هستند که عبارتند از زاویه دید، شخصیت، لحن، تُن صدا، سبک، تکنیک و تم داستان که هر کدام از این عناصر به نوبه خود مهم و حائز اهمیت هستند که تأثیر بسزایی بر خواننده می گذارد.
شهرستان کنگاور با جمعیتی افزون بر ۸۵ هزار نفر در ۹۴ کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده و دروازه ورودی این استان غربی محسوب می شود.
نظر شما