حسین امامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرحهای آبرسانی به این روستاها با جمعیت ۲۷۹ هزار و ۶۷۰ نفر شامل حفر ۱۳ حلقه چاه، ۶۲۰ متر لوله گذاری، احداث ۳۴ باب مخزن و خرید ۵۲ دستگاه پمپ بوده که از سال ۱۴۰۰ تاکنون انجام شده است.
وی اضافه کرد: ۷۷ روستای دیگر نیز توسط «حاج اکبر ابراهیمی» واقف کشوری با حدود ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار آبرسانی می شود، دکتر «مجتبی صمیمی» از دیگر خیران نیز آمادگی خود را برای مشارکت در آبرسانی به ۵۱ روستا با بیش از ۱۰۰میلیارد ریال اعتبار اعلام کرده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی ادامه داد: در مجموع حدود ۴۸ هزار روستایی در اجرای این طرحها از آب شرب برخوردار خواهند شد.
وی بیان کرد: این خیران خرید ۱۵۰ کیلومتر لوله و اتصالات، ساخت ۶ باب مخزن به ظرفیت ۲۳۰ متر مکعب و حفر ۱۲حلقه چاه را تقبل کرده اند.
امامی افزود: تاکنون فعالیت های بسیار خوبی توسط افراد خیر و واقف در تامین آب روستاهای استان انجام شده و تاسیس مجمع خیرین آبرسان موجب یکپارچگی اقدامات در تامین آب روستاها است.
هم اینک یک میلیون و ٣٣٠ هزار مشترک در بخش آب و ٢۴۵ هزار مشترک در بخش فاضلاب استان به جز شهر مشهد تحت پوشش این شرکت هستند.
سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند.
به گزارش ایرنا، ٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت «خشکسالی شدید» و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت «خشکسالی بسیار شدید» است.
هم اکنون از مجموع ۳۷ دشت خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد و وجود چاههای غیرمجاز و برداشت بیرویه از منابع آبهای زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت دشتهای استان عنوان شده است.
نظر شما