به گزارش خبرنگار ایرنا، حکیم جفریس رهبر اقلیت (دموکرات ها) مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در نشستی خبری با خبرنگاران افزود: برای ما مهم است که در مجلس نمایندگان به تعامل با یکدیگر ادامه دهیم، اما مهمتر از آن برای اعضای ما، تعامل با رای دهندگان در مناطق خود، در مورد هر موضوعی است.
او اضافه کرد: این دموکراسی است و مجلس نهادی است که بنیانگذاران، آن را طوری طراحی کردند که نزدیکترین افراد به مردم آمریکا باشد تا امیدها، رویاها، آرزوها، ترسها و نگرانیها منعکس شود. این مستلزم تعامل صمیمانه با مردمی است که نمایندگی آنها را داریم.
رهبر دموکرات ها در این مصاحبه مطبوعاتی به خبرنگاران گفت که دموکرات ها اگر بتوانند دستور کار خود را بیان کنند، مجلس نمایندگان را پس خواهند گرفت.
رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا گفت: دموکراتهای مجلس در ۵ نوامبر دوباره کنترل مجلس نمایندگان را به دست خواهند آورد و اکثریت افراطی جمهوریخواه را بیرون خواهند کرد. ما باید بتوانیم به وضوح برنامه خود را در مورد سیاست، کاهش هزینهها، رشد طبقه متوسط، دفاع از آزادیهای اساسی به مردم بیان کنیم.
جفریس در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا زمان آن رسیده است که جو بایدن از رقابت های ریاست جمهوری ۲۰۲۴ کناره گیری کند، مستقیماً پاسخی نداد.
او گفت: « دموکراتهای مجلس نمایندگان در طول این هفته مشغول گفتگو با یکدیگر بودهایم. این گفتگوها صریح، جامع و شفاف بوده و همچنان ادامه دارد. تا زمانی که این فرآیند به پایان نرسد، من توضیحی که منجر به سو استفاده از سوی خارجی ها خواهد شد, ارائه نخواهم کرد.
حکیم جفریس، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان در جلسات این هفته خود از جمله صبح امروز چهارشنبه به دموکرات ها گفته است که قصد دارد نگرانی های آنها را به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا منتقل کند.
جفریس که بطور علنی از رئیس جمهور آمریکا حمایت کرده، در حال شنیدن نگرانیهای دموکرات ها از سراسر آمریکا بوده است.
این اظهارات جفریس نشان دهنده عدم اعتماد دموکراتهای مجلس نمایندگان به بایدن است، با وجود اینکه رئیسجمهور آمریکا قاطعانه بر ماندن در رقابتهای انتخاباتی تاکید کرده است.
سخنگوی جفریس از اظهار نظر در مورد جلسات خصوصی با قانونگذاران خودداری کرد.
جفریس هم به این سوال که آیا بایدن موثرترین نامزد انتخاباتی است یا خیر؟ پاسخ نداد و گفت که هیچ برنامه ای برای ملاقات با بایدن در روز چهارشنبه ندارد.
نخستین مناظره جو بایدن رئیس جمهور کنونی آمریکا با دونالد ترامپ رئیس جمهور قبلی آمریکا در ۲۷ ژوئن (۷ تیر ۱۴۰۳) برای انتخابات ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) برگزار شد. بایدن در این مناظره بارها با بیان جملات نامفهوم و نیمهتمام و سکوتهای عجیب، در برابر ترامپ عملا باخت و این نمایش ضعیف بایدن در کنار دیگر خطاهای مکرر او در انظار عمومی، زنگ خطر را برای بسیاری از دموکرات ها و تحلیلگران سیاسی آمریکا به صدا در آورده و خواستار انصراف او از رقابتها شدهاند.
نانسی پلوسی، رئیس سابق کنگره آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در گفتگو با شبکه اماسانبیسی حاضر به پاسخ به این سوال که آیا به حمایت از بایدن ادامه خواهد داد، نشد اما گفت: «این به رئیس جمهور بستگی دارد که در خصوص نامزدی خود در انتخابات تصمیم بگیرد. همه ما او را تشویق می کنیم که این تصمیم را بگیرد زیرا زمان رو به اتمام است.»
پلوسی افزود: «من فکر میکنم حمایت قاطع اعضای گروه دموکرات ها را دارد. او محبوب است، مورد احترام است و مردم از او میخواهند که این تصمیم را بگیرد.»
«حکیم جفریس» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا (دموکرات ها) این هفته در پی شکست جو بایدن رئیس جمهور کنونی دموکرات این کشور در نخستین مناظره با دونالد ترامپ رئیس جمهور جمهوریخواه سابق و رقیب وی در انتخابات ۵ نوامبر (۱۵ آبان) با بزرگترین آزمون خود مواجه است.
بسیاری از همکاران حکیم جفریس معتقدند که رهبر جوان و سیاهپوست دموکراتهای سراسر آمریکا در یک موقعیت حساس قرار دارد: اگر او به حمایت از جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا ادامه دهد، میتواند شورش علیه بایدن را مهار کند. اگر او به بایدن بگوید که حمایت از بین رفته است، از هر نظرسنجی یا ایمیلی برای جمع آوری کمک های مالی کارزار انتخاباتی بایدن تاثیر گذار تر خواهد بود.
دموکرات هایی که هم میخواهند بایدن بماند و هم میخواهند رئیسجمهور آمریکا کناره گیری کند، از جمله آنها که از اینکه بایدن سکوت آنها را دلیلی بر حمایت آنها خواند خشمگین هستند و امیدوار به اقدام جفریس هستند تا همه را متحد کند.
ترامپ از سال ۲۰۱۶ که برای اولین بار به ریاست جمهوری آمریکا رسید، یکی از چهرههای برجسته حزب جمهوری خواه است که در انتخابات سال ۲۰۲۰ از رقیب دموکرات خود جو بایدن شکست خورد.
آمریکاییها روز سه شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوقهای رای میروند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.
۲ نامزد اصلی انتخابات این دوره ریاست جمهوری آمریکا با مشکلات مختلفی مواجه هستند؛ بایدن به دلیل کهولت سن و ناتوانی آشکار جسمی و از سوی دیگر پرونده اتهامی علیه هانتر بایدن پسرش در میان رای دهندگان در حال از دست دادن محبوبیت خود است و دونالد ترامپ نیز هنوز با محکومیتهای دوران قبلی ریاست جمهوری خود دستو پنجه نرم میکند.
نظر شما