بهنام نظری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: مسئول معدن شماره پنج شازند مکلف شده تمام هزینههای حفاری را انجام دهد و نیاز است سنگهای قول پیکری که در منطقه وجود دارد شکسته و برداشته شود تا به کف برسند و عملیات حفاری و گودبرداری انجام شود.
وی بیان کرد: کار بسیار سنگین است و یکی از دلایل کندی کار خطرات احتمالی است که در منطقه وجود دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: کارشناسان معدن در بازدیدی که از منطقه داشتند، اعلام کردند که رگههای لرزانی هنوز در منطقه هست که احتمال ریزش مجدد وجود دارد و باید کار با احتیاط پیش رود.
نظری اظهار کرد: نیاز است ابتدا استحکام سازی لازم صورت گیرد اما همه تلاشها برای پیدا کردن پیکر چهارمین فرد مفقود شده حادثه معدن به کار گرفته شده است.
وی عنوان کرد: پیدا کردن پیکر چهارمین فرد حادثه معدن اولویت است، اما باید فردی دیگری به واسطه جستجو جان خود را از دست ندهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: حادثه معدن شماره پنج شازند به دلیل بیاحتیاطی رخ داد اما هرگونه تلفات بعدی در سایه بیتدبیری رخ میدهد و نباید اتفاق بیفتد.
معدن شماره پنج شازند در جاده اراک - توره صبح روز یکشنبه ۲۷ خردادماه جاری ریزش کرد و چهار کارگر در آن محبوس شدند که تاکنون پیکر ۳ کارگر خارج شده و تلاشها برای پیداکردن پیکر یک کارگر دیگر ادامه دارد.
بیشتر بخوانید:
صفر تا ۱۰۰ حادثه ریزش معدن شازند/سرنوشت آخرین محبوسشدگان چه شد؟
نظر شما