سید میثم حصاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مجوزهای صادر شده شامل پروانههای تولید و کارگاهی بوده که توسط این معاونت صادر و تمدید شده است.
وی اضافه کرد: این تعداد مجوز برای متقاضیانی که دارای تخصص، تجربه و آشنایی به فرآیند تولید و توانایی ساخت محصول در یکی از رشتههای صنایعدستی بودند، صادر و تمدید شده است.
به گفته حصاری، نداشتن اشتغال و بیمه در دستگاههای دولتی و خصوصی، مهارت و فعالیت مستمر و مداوم در رشته مورد تایید صنایعدستی و شرایط استاندارد کارگاه از مهمترین شرایط دریافت پروانه تولید انفرادی است که در صورت نبود مهارت، متقاضیان پس از گذراندن دورههای آموزشی و کسب مهارتهای لازم موفق به دریافت این مجوز خواهند شد.
این مسوول بیان کرد: پروانه تولید کارگاهی صنایعدستی برای متقاضیان دارای نیروی کار، تخصص، تجربه و آشنایی به فرآیند تولید و توانایی ساخت محصول، صادر میشود و ضروری است که فضای کارگاه خارج از محل سکونت باشد.
حصاری خاطرنشان کرد: هنرمندان دارای پروانههای تولید انفرادی و کارگاهی میتوانند از مزایایی چون بیمه، شرکت در نمایشگاهها و جشنوارهها، اهدای تسهیلات، شرکت در دورههای آموزشی و مهارتی بهرهمند شوند.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی قزوین یادآور شد: کارت شناسایی صنعتگران با چهار کد مجزا در بخشهای مختلف شامل پیشکسوتان صنایعدستی، فعالان، فارغالتحصیلان دانشگاهی و شاغلان فعال در کارگاههای تولیدی صادر میشود و دارندگان مهارت در تولید صنایع دستی میتوانند با نمونهای از آثار خود به حوزه معاونت صنایعدستی استان مراجعه کنند.
نظر شما