تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران ایلام نیازمند پیگیری مسئولان ارشد استان است

ایلام - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: تسریع در پرداخت مطالبه گندم کاران نیازمند پیگیری و ورود جدی مسئولان ارشد استان است.

" اصغر باباخانی" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: باتوجه به تأخیر در پرداخت بخش عمده از مطالبات کشاورزان گندمکار استان از سوی سازمان ملی هدفمندی یارانه‌ها، تسریع در پرداخت این مطالبات به تلاش و پیگیری جدی مسئولان ارشد استان از جمله مجموعه استانداری و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیاز دارد.

وی افزود: پرداخت مطالبات گندمکاران کل کشور به صورت متمرکز و از سوی سازمان ملی هدفمندی یارانه‌ها و با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه به عاملیت بانک کشاورزی انجام می‌شود و مسئولان استان ایلام برای شتاب در پرداخت مطالبات معوق کشاورزان باید رایزنی با این سازمان‌های متولی را در دستور کار داشته باشند.

باباخانی تاکید کرد: استان هیچگونه نقشی در پرداخت مطالبات گندمکاران ندارد و بهای گندم کشاورزان از مرکز به حساب آنها واریز و رایزنی مسئولان ارشد استان موجب تسریع در روند پرداخت مطالبات کشاورزان می شود.

وی ادامه داد: کل مطالبات گندم استان ۶۰ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال بوده که از این رقم تاکنون ۳۵ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال آن تسویه شده و ۲۴ هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال آن باقی مانده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام اضافه کرد: ۹۰ درصد مطالبات شهرستان دهلران (به جز بخش زرین‌آباد) و ۸۵ درصد مطالبات مهران (بجز بخش صالح ) و ۱۰ درصد مطالبات شهرستان‌های دره شهر و آبدانان پرداخت شده است.

وی یادآور شد: باتوجه به خواسته‌های به حق کشاورزان مبنی بر تسریع در پرداخت مطالبات بهای گندم آن‌ها، انتظار می‌رود مسئولان ارشد استان به این موضوع ورود جدی‌تری داشته باشند.

باباخانی تاکید کرد: استان ایلام در زمره اولین استان‌هایی است که فهرست‌بهای خرید گندم کشاورزان را بعد از ثبت در سامانه "سیفا" به بانک عامل کشاورزی برای پرداخت مطالبات ارسال می کند.

وی افزود: شرکت غله و خدمات بازرگانی متولی خرید گندم از کشاورزان، ثبت میزان خرید روزانه در سامانه "سیفا" و ارسال فهرست‌بها به بانک عامل است و در واقع نقشی در پرداخت مطالبات ندارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام افزود: تاکنون ۳۴۷ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت در آخر مردادماه این مقدار به ۳۵۰ هزار تن برسد.

به گزارش ایرنا، عدم پرداخت کامل و به موقع بهای گندم موجب نگرانی و گلایه‌مندی کشاورزان استان ایلام شده است.

سال زراعی گذشته (۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ ) ۳۲۴ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد.

استان ایلام دارای ۳۴۰ هزار هکتار اراضی زراعی دیم و آبی است.

تقویم سال زراعی و سال آبی از اول مهر هر سال تا پایان شهریور سال بعد محاسبه می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha