امیر بزی شاد روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: اولویت این طرح بهبود وضعیت بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات و آموزش شاغلان نانواییها و همچنین ممنوعیت استفاده از جوش شیرین و افزودنیهای غیرمجاز و کاهش مصرف نمک است.
وی افزود: در اجرای این طرح آموزشها و تذکر لازم در راستای بهبود وضعیت بهداشتی نانواییها توسط بازرسان بهداشت محیط به متصدیان داده شد.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان هامون بر توانمندسازی و همچنین آموزش مکرر متصدیان و انجام نمونهبرداری مستمر در بازدیدها تاکید کرد.
نظر شما