به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل روز چهارشنبه در دیدار با مدیرکل و شورای مدیران کمیته امداد آذربایجان شرقی با اشاره به ارزش معنوی کمک به محرومان اظهار کرد: طبق روایات، خداوند برخی بندگان را فقط برای کمک به محرومان خلق کرده است که نشانگر ارزش دستگیری از نیازمندان و ایتام نزد پروردگار است.
وی با تاکید بر رعایت حرمت و تکریم نیازمندان گفت: قرآن می فرماید کار خیر با منت گذاشتن، هیچ ارزشی ندارد و موجب تباه شدن اعمال می شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد: فعالیت های خیرین و نهادهایی همچون کمیته امداد برای حمایت از نیازمندان، موجب جلوگیری از آسیب های اجتماعی و حفظ آبروی محرومین در جامعه می شود.
حجت الاسلام مطهری با اشاره به اهمیت نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) خطاب به کارکنان این نهاد، گفت: کمیته امداد از یک جهت چون یادگار امام راحل بوده، ارزشمند است و از جهت دیگر مخاطب شما افرادی هستند که خداوند در قلوب آنها است و دعای آنها در حق شما مستجاب می شود.
وی گفت: همنشینی با نیازمندان از جمله افتخارات انبیا بوده و برای ما نیز افتخار است که در خدمت آنها باشیم.
۷۹ هزار خانوار در آذربایجان شرقی زیر پوشش کمیته امداد هستند که از این تعداد ۶۵ هزار خانوار ماهانه ۶۷۰ میلیارد ریال حقوق و مستمری دریافت میکنند.
اقدام جهادی در جهاد دانشگاهی متجلی است
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین در دیدار رییس و جهادگران جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با وی، با اشاره به زحمات بسیار و خدمات ارزنده جهاد دانشگاهی از ابتدای پیروزی انقلاب گفت: هدف این مجموعه یک هدف شخصی نیست بلکه علاقمندی به پیشرفت کشور، سرلوحه کارهای این نهاد بوده و سعی دارد تا اقدام جهادی را در کشور معنا کند.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل در آستانه ۱۶ مرداد ماه سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی در دیدار جمعی از جهادگران دانشگاهی استان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی همانند نامش یک مجموعه جهادی است، اظهار کرد: کارهای بر زمین مانده را که سایر نهادها و ارگانها تمایلی برای انجام آن ندارند، جهاد دانشگاهی عهده دار میشود.
امام جمعه تبریز با اشاره به حرکت این مجموعه به سمت تجاری سازی و درآمدزایی افزود : جهاد دانشگاهی با اهتمام به تجاری سازی به دنبال جبران هزینههای خود است، هرچند جای تعجب دارد که نقش دولت در تامین هزینههای جهاددانشگاهی بسیار ناچیز است ولی شاید به خاطر نام این مجموعه باشد که به صورت جهادی خود را اداره میکند.
وی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی باید تقویت شود، گفت: افرادی که در این مجموعه فعالیت دارند، گروهی از انسانهای فرهیخته و علاقمند به پیشرفت علمی کشور هستند و کسانی که به توانمندی خود تکیه کرده و نیازهای مادی را با کار و تلاش خود تامین کنند، بسیار محترم بوده و شاید الگویی برای سایر نهادها و ارگانها باشد.
حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل ادامه داد: اکنون گروههای متعددی با این ارگان همکاری دارند که نشانگر اعتماد به این مجموعه است. جهاددانشگاهی، فعالیتهای خود را از نقطه صفر آغاز کرده و امروز به نتایج مهمی در عرصههای مختلف دست یافته که مورد احترام مردم است.
در این جلسه علی اصغر فاتحیفر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز به ارائه گزارشی از عملکرد و برنامه های سازمان جهاددانشگاهی استان پرداخت.
نظر شما